loading...

вторник, 21 октомври 2014 г.

РАЗКРИТИЕ: Махат от държавен пост скандалната любовница на Лукарски

Властта обмисля спешно отстраняване на скандалната Ива Йорданова, която от танцьорка в шоуто на Слави, покрай политическите протекции на любовника си Божидар Лукарски се издигна до шеф в Агенцията за българите в чужбина. Това научи Faktor.bg от свои източници в Министерски съвет.

Управляващите отчели, че са направили огромна кадрова греша и има опасност въпросът „Кой” да надвисне застрашително и над служебния кабинет на Близнашки. Йорданова трябва да встъпи в длъжност от понеделник, но новата служба може да и се размине. В същото време, въпреки общественото брожение в медиите и интернет пространството, лидерите на Реформаторския блок упорито мълчат като комунисти за скандала с любимата на Лукарски.

Faktor.bg направи няколко опита да се свърже с Меглена Кунева и да разбере нейната позиция за съмнителното издигане на активистката на „България на гражданите”. Първоначално секретарка на Кунева обясни, че шефката й си е забравила телефона, но обезателно ще върне обаждането. Телефонът на Кунева обаче и днес продължава да дава свободно. Същата е ситуацията с Радан Кънев, който не вдига мобилния си телефон. На стената си във Фейсбук коментира ГЕРБ и Патриотичния фронт, но мълчи угодно за скандала с Лукарски. Другите лидери от блока също отказват да заемат позиция, с което доказват, че въпреки шумните си обещания не са в състояние да разрешат проблема „Кой”. Интересно е, че активистите от Протестна мрежа също се държат неадекватно и мълчат като риби за издигането на скандалната Йорданова.

Когато става дума за Пеевски можем да питаме „Кой”, но щом нещата опрат до „нашето” момиче, въпросът „Кой” е неудобен и нежелан, коментират във Фейсбук гневни граждани.

Faktor.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар