loading...

неделя, 19 октомври 2014 г.

СКАНДАЛ: Полицайката бръкнала с пръст отпред и отзад на студентката!

Бащата се разплака заедно с дъщеря си, зарича се да направи същото с неизвестната служителка на реда.

Скандалът с 20-годишната студентка Борислава Латинова се разраства. Пред Нова телевизия бащата на момичето разказа подробности, които дъщеря му се срамува да сподели.

Тя разказа, че полицайка й е бръкнала в гащите при рутинна проверка до Семинарията, но Христо Латинов разкри докрай истината за нощната гавра.„Бръкнала й е с пръст отпред и отзад. Ще направя същото с нея, дано не е много грозна“, избухна Латинов, а после се разплака. До него Борислава също хлипаше при спомена за унижението.

По думите на студентката от Благоевградския университет след инцидента аудито било задържано, а тя и момчетата отведени в 4-то РПУ за обяснения. После били пуснати. Когато баща й Христо Латинов, бивш шеф на имотите на Софийската митрополия и експерт в КТ „Подкрепа“, научил за случилото, отишъл в районното и поискал да разбере името на полицайката, но напразно.

От МВР съобщиха, че две от момчетата били отведени в РПУ-то, защото преди време били задържани. Поведението на полицайката обаче не било оправдано, ако е било такова. И проблемът бил, че не е подадена жалба. Интересно обаче коя е била тази полицайка от 4 РПУ.

Няма коментари :

Публикуване на коментар