Пропускане към основното съдържание

Борисов ще влезе в коалиция с Алексей Петров чрез НФСБ и Слави Бинев

Още от преди изборите на 5-ти октомври НФСБ и коалиционните им партньори обявиха, че не желаят постове във властта, за да подкрепят евентуално правителство на Борисов. След изборите го потвърдиха, но какво ли се крие зад тази подкрепа?

Оказва се, че заедно с Патриотичния фронт в парламента ще влезе и Алексей Петров. Доказателство за това е финансовата подкрепа на телевизия СКАТ на Симеонов от Алексей Петров. „Валери Симеонов е истински патриот и се ръководи от патриотични подбуди.“ Това каза пред журналисти Алексей Петров.

Така ГЕРБ ще влезе в коалиция с Алексей Петров. Така „Октопода“ чрез НФСБ негласно ще влияе на управлението на България. Очевидно това е и причината за така „лоялната“ подкрепа ор страна на ПФ към ГЕРБ.

От друга страна обаче още през 2011г. Борисов заявява на репортер на СКАТ: „Знам кой финансира телевизията ви и ми е неприятен!”.

Тогава защо сега е склонен да направи коалиция със същия този човек?

Можем да кажем, че дори и ГЕРБ са съгласни да изпълняват желанията на Алексей Петров само, за да останат на власт и в следващото правителство!

Освен с Валери Симеонов, Петров има силна връзка и със Слави Бинев. Двамата ги обединява общото им мутренско минало на силови играчи тръгнали от тепиха на източните бойни изкуства – Бинев е шампион по таекоундо, а Трактора – каратист. Към днешна дата обаче Слави натежава пред подсъдимия Петров най-вече с политическия си актив – като евродепутат той е идеален партньор да чисти престъпното му минало.

През 2007 г. Бинев влетя в Европарламента и се вживя сериозно в ролята си на политик от Брюксел. През 2007г. Петров, явявайки се в ГДБОП по случая със стрелбата срещу Златомир Иванов-Баретата и отвличането на дъщерята на Евелин Банев-Брендо – Лара, отказа разговор със служители на дирекцията. Той обаче отсече, че е готов да говори само пред Слави Бинев, защото единствено на него има доверие, че ще се погрижи информацията да не остане в тайна.

Двамата политици се задействаха и в таен синхрон като кукловоди на протестите, като умело флиртуваха с народния гняв. Петров се оказа организатор на много от бунтовете – и в София, и в Панагюрище, където бе освиркан и изгонен с викове „Трактора вън!“. Бинев пък се екзалтира на партийния си форум в София в неделя и призова за саморазправа с управляващите от 1989 г. насам, заявявайки, че дървото на демокрацията трябва да се полива с кръв и да се мъсти. Алексей Петров пък призова за премахване на партиите.

С тези хора в обкръжението си Борисов ще направи правителство, което да обслужва интересите им!

silnabulgaria.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.