loading...

сряда, 22 октомври 2014 г.

Първо в Bgpravda: Разказ за полицейско насилие

Публикуваме от Фейсбук разказа на Петър Богданов, който твърди, че е пострадал от полицейско насилие.

Накратко днес какво ми се случи:

В района на женския пазар дълго време се опитвах да си намеря място за паркиране.И в една от уличките видях на ъгъла свободно място, което беше в насрещното.пуснах мигачите и си паркирах. 

Докато се опитвах да си пусна есемеса дойдоха два полицаи и ми поискаха документите на колата и моите.Аз им ги дадох и докато единия полицай проверяваше по радиостанцията дали съм крими, с другия обсъждахме защо съм влезнал в насрещното.Аз знаех че съм нарушил закона но не бях съгласен чее нещо сериозно. 

Той ме удари в корема и аз му се развиках че няма право и поисках да ми се представи и да ми покаже документите си.при което започна яко да ме налага, другият и той се включи, викнаха подкрепление а междувременно от близкия безистен наизкочиха 3-4 ченгета. Всички се събраха около мене и ме биеха и ритаха с всичка сила, без да преовеличавам ме спукаха от бой. Аз започнах да викам и ме свалиха на земята и продължиха да издевателстват над мен. Събра се тълпа от 30-40 човека потресени от това което се случва.дойде и патрулкта с подкрепление от още петима полицая. Държаха се смен като с престъпник №1 в България. закопчаха ме и ме закараха в 3-то районно.

Полицаят се казва Стоян Кирилов Стоименов. Споделям това защото напоследък има политическа атака в която са включени властите.аз съм може би 4 случай за седмицата.
И ние на трябва да седим и просто да мълчим. Никой не трябва да се страхува, и да стои с кръстени ръце. Естествено, че съм замислил нещо грандиозно за ченгето, но за сега толкос. Подробности очаквайте от новините.

Няма коментари :

Публикуване на коментар