loading...

вторник, 7 октомври 2014 г.

Вижте изповедта на групово изнасилената студентка (+18)

Яна Шаталина, студентка от Кемерово ( по морални съображения името е променено), която бе изнасилена групово от тинейджъри, се появи в социалната мрежа, свърза се с образуваната в нейна подкрепа група и разказа своята истина за случилото се през фаталната вечер.

Това съобщи „Комсомолская правда”.Както БЛИЦ съобщи, девойката бе изнасилена в Новосибирск, а нейни интимни снимки плъзнаха в интернет. Главните „герои” на тази история получиха своята порция слава, а четирима от тях са в ареста, очаквайки да бъдат изправени пред съда. Те са с обвинения не само за посегателството над сибирячката, но и за кражба, защото след оргията задигнали мобилния й телефон.

Яна разказа, че е закъсняла да отпътува от Новосибирск и е помолила свой познат да й намери квартира за една нощ. Тя се срещнала с две други момчета, които не познавала, но те й казали, че са намерили къде да преспи. Тръгнала с тях и отишла в квартирата, където вече били пристигнали още трима тинейджъри.

„Бях много разстроена, предстоеше ми операция след около месец и реших да се напия”, призна студентката. След половин час нейният познат, към който първо се обърнала за съдействие, я попитал дали иска да прави секс с него.

Според Яна, нейният отговор бил „Не”. Събралите се в квартирата младежи пиели водка непрекъснато. Тя също пийнала сериозно количество и потърсила къде да си легне, защото не се чувствала добре. „Заспах под влияние на водката, след това дойде първият от компанията и прави с мен секс без моето съгласие”, казва студентката. По късно тя загубила съзнание и не знае какво точно е ставало с нея. Опомнила се в мига, когато пияните тинейджъри я изнасилвали с бутилка и запалка.

„Питаха ме ще им направя ли минет, отговорих „Не”, твърди Яна. След това помни само, че са я извлекли и захвърлили в коридора, където един от компанията уринирал върху нея.

На другия ден девойката видяла какво е качено в интернет и веднага се обадила в полицията. Но не е сигурна, че нейните насилници ще получат заслуженото от правосъдието, защото родителите им са богати и ще наемат известни адвокати.

Няма коментари :

Публикуване на коментар