loading...

вторник, 7 октомври 2014 г.

Секси фенка прави стриптийз на стадиона (+18)

Плеймейтката Хедър Маккартни доказа, че държи на думата си и пред близо 70 000 зрители направи стриптийз в една от VIP ложите в края на финала в първенството по австралийски футбол и пренесе мигом голямото шоу на трибуната.

Хедър, която има фотосесии за най-големите мъжки списания, пристигна на Зеления континент специално за мача между нейния любим тим “Хаутърн Хоукс” и “Сидни Суонс”.

Причината тя да остане в ложата, както я е майка родила, е бас. “Обзаложих се, че ако “Хоукс” спечели титлата, ще се съблека. Те го направиха, аз също”, обяснява Хедър, която се изявява в ролята си на еротичен модел под псевдонима Ева Дарлинг.

Мъжете в близките до нейната ложи оплакнаха очите, а снимки с гола-голеничката шотландка се разпръснаха в интернет. Стриптийзът обаче не остана без последствия за 26-годишната европейка. Тя бе арестувана, когато още напълно гола се опитала да излезе от ложата. Според полицията секси мадамата била пияна и напълно не на себе си

Хедър ударила униформен служител и ухапала друг, а това било съчетано със солени ругатни по техен адрес. “Проклети идиоти”, била най-меката от тях.

След като преспа една нощ в ареста, Хедър бе изправена пред съд в Мелбърн. Той ѝ наложи глоба от 300 долара.

Това обаче съвсем не развали впечатлението на Хедър от пътуването до Австралия. Тя си пусна в туитър снимка от стадиона, на която позира все още облечена с фланелка на “Хоукс”, а отдолу написа: “Какъв хубав ден, беше страхотно!”

Със стриптийза си обаче тя развали значително настроението на хора, свързани с местния футбол в Австралия. Организаторите на финала започха разследване по случая.

От асоциацията на феновете пък излязоха с декларация. В нея те обявяват за позорно случилото се на стадиона в Мелбърн.

"24 часа"

Няма коментари :

Публикуване на коментар