loading...

петък, 24 октомври 2014 г.

Гонзо: ЦСКА са ми носили радост 15 години

Треньорът на Левски Георги Иванов - Гонзо сподели очакванията си за утрешното Вечно дерби с ЦСКА на националния стадион "Васил Левски".

"Сините" са в поредица от няколко поредни поражения от големия си съперник, но наставникът на тима припомни, че "ЦСКА му е носел много радост" в продължение на 15 години.

На този етап за Георги Иванов това ще бъде и последно Вечно дерби като треньор на Левски, имайки предвид, че в края на годината "сините" ще бъдат поети от Димитър Димитров - Херо.

"Не се притеснявам от ЦСКА. Говорим за отбор, който ми е носил много радост в продължение на 15 години", посочи Иванов пред журналистите на днешната си пресконференция. "Мисля, че утрешният мач ще бъде различен от този, който загубихме преди три месеца. ЦСКА до известна степен се фаворизира, но е нормално, защото са лидер в класирането", посочи Гонзо.

Попитан дали той и Стойчо Младенов могат да се изненадат по някакъв начин, Георги Иванов отвърна: "Всеки треньор прави така, че да има елемент на изненада, но двата отбора се познават добре. Това са мачове на грешки, няма какво да се лъжем. Надявам се, че Левски ще покаже нивото, което и демонстрира срещу Лудогорец. Уважавам ЦСКА, но имаме сили да победим".

"За журналистите и феновете този мач е по-специален, но за нас е просто нормален мач. Не ни интересува в каква серия е противникът, искаме да спечелим. Смятам, че Левски има много качества, но най-важното е, че сме уверени като отбор. Играчите са подготвени и знаят какво да очакват. Трябва да има мотивация, но не и такава, че да прегорим. Можем да надиграем ЦСКА, ако главите ни са чисти", каза още Георги Иванов.

Пловдивчанинът довери, че има сериозен шанс новото попълнение Наджиб Амари да попадне сред титулярите, възстановявайки се от контузия.

"Състоянието на Амари се подобрява и предстои да преценим дали той ще играе срещу ЦСКА", посочи Иванов.

Няма коментари :

Публикуване на коментар