Пропускане към основното съдържание

България плаче, а наглецът Борисов още мечтае за 121 депутати

След трагедия в Горни Лом, Миков призова от мястото на инцидента политиците да се откажат от предизборната кампания, а лидерът на ГЕРБ забрави лопатата и „захапа“ микрофона.

Ужасна трагедия почерни България. От двете сгради на барутната фабрика в Горни Лом не е останало нищо. Отломки от тях са летели на километри. От 12-те работници и тримата началници, които са били в цеха, няма и следа.

Термокамерите не засичат живот в района. България плаче. В черния четвъртък председателят на БСП Михаил Миков бе единственият политически лидер отишъл в Горни Лом, но не за да ръси бисери пред ТВ камерите, а защото там има приятели и истински тъгува за 15-те души, които вероятно вече не са на този свят. Той предпочете да отиде при хората, вместо в студиото на Нова телевизия, макар че бе обещал на водещите на „Здравей, България“ днес да е там, за да отговаря на въпросите им.


Михаил Миков призова всички водачи на листи да се откажат от предизборната кампания, а правителството да обяви национален траур. В същото време по бТВ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заговори за болка, мъка и малки партии, които се надпреварвали да го плюят, вместо да нападат съперника му – Станишев и БСП.

Очаквано той сподели, че е съпричастен с мъката на хората, които вероятно са загубили своите близки, но не обели и дума за това дали няма пак като след потопа да обуе ботушките, да хване лопатката и да тръгне да спасява наивните хорица. Вождът едва не се разплака докато разсъждаваше дали Господ вече не е българин и дали собственикът на взривената фабрика не се е самонаказал и заради желанието да спечели повече пари, вероятно ще погребе сега и собствения си син.

Безобразно е да си играеш с живота на хората, отсече бившият премиер и призова българите да гласуват, за да има стабилна държава. Ако партията му нямала 121 депутати, той щял да остави малките партийки да си правят правителство, но то нямало да е стабилно и затова скоро пак щяло да има избори. Навремето като кмет се набутах в завода още докато гърмеше, но не трябва да се прави така, каза още лидерът на ГЕРБ-ерите.

Взривът в Горни Лом този път му изигра лоша шега. Не трябваше мините да гърмят, точно когато бе предвидено той да ръси бисери в ТВ ефира, за да може българите да го гледат „умно“ и да гласуват за спасителя. Сега обаче дори и на най-наивните хорица има стана ясно, че ще трябва да се спасяват сами.

Когато България плаче, не е разумно вождът да говори за стабилна държава и да мечтае за 121 депутати, защото българите, които той нарича лош материал, може и да го разплачат след три дни.

avantage.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.