loading...

четвъртък, 4 септември 2014 г.

Бойко Методиев Борисов не е кръстен в Църква

Близък до семейството на Бойко Борисов сподели с нас скандален факт от биографията му. Оказва се, че бившият ни премиер не е кръстен в църква защото баща му – Методи е бил заклет потомствен комунист и атеист.
По онова време е било забранено да се кръстят децата и да се правят църковни обреди. Очевидно Бойко Борисов е наследил от баща си страхливостта, тъй като истинската причина да не разреши кръщенето била, че бащата се боял да не би да го уволнят от милицията.

По-късно това, че Бойко Борисов не е кръстен става причина и за отказа на неговата любима Цветелина да минат под венчило. Тя много държала да се венчаят в църква и не приемала друг брак, освен църковния. Възлюбеният и, обаче, ужасно се срамувал да се кръсти на тази възраст.

Некръстените хора не бива дори да влизат в храма, а Бойко си позволяваше да говори за Господ като за „началника”.  Излиза обаче, че наместникът на дядо Боже на нашата земя Бойко Борисов, както той самият искаше да бъде, не е кръстен и цялото му поведение по отношение на църквата е повече от обидно.

nauho.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар