Пропускане към основното съдържание

Учени откриха идеалните пропорции за женския бюст

Британски пластични хирурзи обявиха перфектната форма за женски бюст. Според специалистите плътността на женската гърда трябва да е в съотношение 45% в горната част и 55% в долната част. Зърната трябва да сочат нагоре под ъгъл от 20 градуса.

"В тези параметри гърдите са най-съблазнителни", обясни Патрик Малучи от университетския колеж в Лондон.

Изследването доказва, че съвършенството на женския бюст се крие във формата, а не в големината.

След като вече се знаят идеалните пропорции, жените  ще могат да посочват точните размери и форми, които да поискат в кабинета на пластичния си хирург.

"Развенчахме мита, че мъжете харесват гърди във формата на футболни топки", казват специалистите. За целта са анкетирани 1300 души, от които 87% споделят, че Кели Брук има перфектните гърди. 9% гласували за бюста на Бритни Спиърс. Нейните пропорции са в съотношение 50:50. 2% от господата харесват гърдите на Линдзи Лоън (55:45) и Риана (35:65).

Друга звезда с идеалните пропорции 45:55 е Кейт Мос.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Скандален чат на новия военен министър

Какво пише във Фейсбук номинирания за нов военен министър - Христо Гаджев.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.