loading...

сряда, 24 септември 2014 г.

Пуснаха еротични снимки на кандидат-депутатка

Жена-политик от Украйна твърди, че е станала жертва на хакер, който е разбил нейната услуга iCloud и е разпространил в интернет нейни голи снимки.

 Въпреки това, кандидат-депутатката Олга Люлчак заявява, че не се срамува от пиперливите фотоси, защото ги смята за творби на изобразителното изкуство. Снимките на 30-годишната Люлчак се появиха миналата седмица и предизвикаха скандал в Украйна. Въпреки силната вълна от неодобрение, Люлчак, която изгуби поста си в градския съвет на Киев на местните избори през май, не останал длъжна на критиците си. Подумите й, жените, които се снимат голи, не трябва да бъдат обиждани, защото нейните снимки не са нищо повече от твори на изкуството.

http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/640/201409/20140924.qmvznefdud.jpg
„Светът почита великите творби на майсторите като Ван Гок, Тициано Вечели и други. Те са създали гола красота, която предизвиква възхищение. В наши дни пък жената, която се появи гола, се смята за вулгарна и безсрамна. Не разбирам това. Мисля, че те (голите снимки) са чисто изкуство“, казва кандидат-депутатката.
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/640/201409/20140924.dsffipfgsm.jpg
Люлчак се е кандидатирала за народен избраник в листата на партията на Виталий Кличко – УДАР. Парламентарните избори в Украйна са насрочени за 26 октомври.

Няма коментари :

Публикуване на коментар