Пропускане към основното съдържание

Пуснаха еротични снимки на кандидат-депутатка

Жена-политик от Украйна твърди, че е станала жертва на хакер, който е разбил нейната услуга iCloud и е разпространил в интернет нейни голи снимки.

 Въпреки това, кандидат-депутатката Олга Люлчак заявява, че не се срамува от пиперливите фотоси, защото ги смята за творби на изобразителното изкуство. Снимките на 30-годишната Люлчак се появиха миналата седмица и предизвикаха скандал в Украйна. Въпреки силната вълна от неодобрение, Люлчак, която изгуби поста си в градския съвет на Киев на местните избори през май, не останал длъжна на критиците си. Подумите й, жените, които се снимат голи, не трябва да бъдат обиждани, защото нейните снимки не са нищо повече от твори на изкуството.

http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/640/201409/20140924.qmvznefdud.jpg
„Светът почита великите творби на майсторите като Ван Гок, Тициано Вечели и други. Те са създали гола красота, която предизвиква възхищение. В наши дни пък жената, която се появи гола, се смята за вулгарна и безсрамна. Не разбирам това. Мисля, че те (голите снимки) са чисто изкуство“, казва кандидат-депутатката.
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/640/201409/20140924.dsffipfgsm.jpg
Люлчак се е кандидатирала за народен избраник в листата на партията на Виталий Кличко – УДАР. Парламентарните избори в Украйна са насрочени за 26 октомври.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Скандален чат на новия военен министър

Какво пише във Фейсбук номинирания за нов военен министър - Христо Гаджев.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.