Пропускане към основното съдържание

Ако „АТАКА“ финишира устремно и влезе в парламента, Бойко Борисов ще налапа Големия Консенсус

Бойко Борисов се паникьоса заради „малките партии“ и „АТАКА“. Резултатът на ГЕРБ пада със страшна сила!

Бойко Борисов привършва „репертоара“ – след „Всички на Трапезата“, „широка коалиция“ и прочие бля-бля дойде ред и на „големия консенсус“. Да внимаваме – дали зад този корпоративно пласиран „голям консенсус“ не се крие предложение за „голяма коалиция“ от немай-къде. Обаче лошо – гербаджийското „ехале“ скача срещу коалиране на партията с БСП, а дума не дава да се издума за „партия“ с ДПС. В Стара Загора Б.Б. за една бройка да бъде линчуван от побеснели гербаджии, които го направиха на нищо за врътките му с Делян Пеевски. Скочиха му и за Цветан Цветанов.

Предупредиха го да не се заиграва с бесепарите.
В същото време червените „босове“ са връткави като „дърти тротоарни карачки“ – политически гювендии за пример.

Главното им условие за „голяма коалиция“ – Бойко Борисов не може да е премиер. Споменати били и някои „кандидат-министри“ – като о.р. адмирал Пламен Манушев, който бил „министър 50 на 50 в Тигана“. Иначе казано – не било изключено да не се уреди с министерстване. Червените не пискали засега срещу Красен Кралев, който е много близък с Бойко Борисов, нагласил го за министър на младежта и спорта в своята Основна Схема. Която все още е в Тигана. Изпържването вече изглежда неминуемо, защото „малките партии“ объркват играта на големите играчи. Особено „АТАКА“.

Резултатът на ГЕРБ ще падне със страшна сила, ако влязат всички заподозрени – ББЦ, РБ, ПФ, АБВ и „АТАКА“. При осем партии в парламента резултатът на ГЕРБ пада дори под 90 депутати, а Лиляна Павлова, вместо да се цупи на 105, да бие чело и да се моли Господу за милост и късмет. Засега висящо е положението на АБВ. Румен Петков няма как да извади цялата кампания на образцовите безхаберници. ББЦ нагази електоралното блато. Ако не е Делян Пеевски да крепи Дудука, „цензурите“ ще затънат в Блатото. Капута вече не знае къде се намира. Данъчните го погнаха. „Периферните играчи“ от Старата Схема се разбягаха. Ужассссс.

„Реформаторите“ имат стабилен вот и вероятно ще са четвърта сила. „Фронтоваците“ се забатачиха – след последните изцепки на такива като Валентин Касабов, когото някой идиот на идиотите е сложил за водач на листата във Варна, също са „на ръба на киреча“. „АТАКА“ дърпа много здраво гласоподаватели от корпуса избиратели на БСП – във Варна, Благоевград, Кюстендил, Добрич. Ако „АТАКА“ наистина финишира устремно и влезе в парламента, Бойко Борисов ще налапа Големия Консенсус ДО СЛИВИЦИТЕ. Трудно ще събере 121 депутати даже с „реформаторите“ и „фронтоваците“. Ще му трябват и „азбукарите“, ама те са повече от „висящи“.

www.bgsniper.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.