Пропускане към основното съдържание

Прочетете и помислете: ГЕРБ - партия или секта?

С всеки ден се убеждавам, че ГЕРБ не е партия...ГЕРБ Е СЕКТА, като онези, които след 89-та година превзеха вакуума в едно неориентирано и бедно на нови ценностти общество, като онези, които с гръмки фрази и парадност обещават слепите да прогледнат и сакатите да проходят, а на практика само увеличават болните и нещастните, като ограничават и дискриминират, обсебват и унищожават, и малкото оцеляло, предимно в материален план...

Имат си един ГУРУ, който на конференции и митинги изпада в транс, докато злослови по адрес на всички и всичко или словоблудства на един арогантен диалект, а след това не помни какво е казал и с лекота се отказва от обещанията си. Имат си и апостоли, които са готови по заповед на ГУРУ-то да окупират министерства и агенции, банките на Народното събрание и възловите постове в съдебната, местната и медийната власт... Имат си и хиляди емисари - изкупвачи и прекупвачи на души...ходят от врата на врата, дават подаяния, купуват първо душите ви, а като вземат властта, ви впримчват и физически в хомота на собственото си благоденствие, докато предадете богу-дух или се самоубиете от отчаяние...

Трябва да си много объркан и лековерен, за да се хванеш в мрежите им или да си алчен и меркантилен като тях, или просто да се носиш по течението и да ти е все тая...За да си част от тази СЕКТА, не се изискват разум и чуства, а само послушание...веднъж попаднал там, не можеш да си тръгнеш по собствена воля, защото клетвите на ГУРУ-то и лапите на неговите послушници ще ви накарат да съжалявате, че сте дръзнали да бъдете различен.

Слава богу, в последните 9 години не съм в България и не съм облъчена от сектата, но дори и да живеех в Родината си, пак нямаше да имам нужда от гурувото АЛИЛУЯ и ежедневно вкраване в правия, според тях, път, за да бъда себе си... Вярващ човек съм, но не съм фанатично религиозна, разумно мислеща съм и предпочитам да съм АТЕИСТ, вместо сектант...А вие???

Източник: bulgarski.pogled.info

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.