loading...

сряда, 17 септември 2014 г.

Хубавата Калинка – „троянската кобила“ на Бойко Борисов!?

Привидно деликатната Калина Крумова отряза Бареков, въпреки избираемото място на което се намира в листите на ББЦ.

По нейни думи, тя напуска партията на „новия политик“ заради несъгласие с широката коалиция, която се заформя преди изборите. „Това пречи на структурите“ по места, изчурулика Крумова в сутрешния блок на Нова.

Отделно феминистиката й същност „страдала“ от факта, че жените на избираемо място в ББЦ са твърде малко. Според нея, тя и Бареков са имали уговорка евродепутатът от ББЦ да бъде от нейните Евромайки.

Интересно само как от май месец до сега Крумова е таяла тази гнет по повод евроизборите и чак сега решава да напусне гнездото след като горещо защитаваше Бареков и ББЦ като цяло.

Дали пък поредното „кърваво писмо“ от страна на ключова фигура от ББЦ не е стратегически ход на една друга партия, за да скандализира Бареков? Дали Крумова отдавна не е „пристанала“ на ГЕРБ и не го играе „троянска кобила“, която цели да влезе в цитаделата на ББЦ и да я подпали отвътре?

Заключително изречение на Калина Крумова пред Ани Цолова и Виктор Николаев  – „Моят отбор Евромайки и когато не е уважаван на един терен, отива на друг“ пък ни навежда на друг много интересен въпрос.

КОЙ ли ще е този нов терен? Дали пък Евромайките не се готвят да заиграят на едно с „Бистришките тигри“?

no-comment.bg

* Публикуваме материала със съкращения.

Няма коментари :

Публикуване на коментар