loading...

понеделник, 1 септември 2014 г.

Шестак от Държавна сигурност и масон от ложа Заря - втори в листата на Първанов

Вторият в листата на АБВ Перник взриви града. Лъчезар Никифоров, който е подреден на второ място, веднага след кметицата Росица Янакиева в листата за народни представители на АБВ е бил офицер в Шесто управление на Държавна сигурност.

Никифоров, който е съпруг на заместничката на Янакиева в Община Перник - Илинка Никифорова е популярен Шестак. Работил в Шесто управление - мястото, където ченгета от бившите комунистически служби са продължили да контролират живота ни и са дирижирали създаването, развитието и покровителството над организираната престъпност и след падането от комунизма.

Преди 89-та година служителите на Шесто наред наблюдаваха и репресираха българската интелигенция. Призраците на палачите и жертвите на службите останаха в политиката, но предпочетоха задкулисието. Те редиха картите на пасианса на българския живот и продължават да го правят и днес, твърдят много запознати с котилото на Държавна сигурност.

Разработващите офицери на ДС поставяли псевдонимите на агентите. Слуховете говорят, че е възможно именно втория в листата на АБВ в Перник да е бил разработващ офицер на агент Гоце?

zaPernik.com


1 коментар :

  1. КОЛКО ВЗЕХТЕ??? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ЧЕРВЕНИ ПОЗИТАНОВСКИ ТРОЛОВЕ???
    БИЛИ СТЕ ПРОТИВ БОКО! СЕГА СЕ ИЗДАДОХТЕ КОИ СТЕ РЕАЛНО! ЧЕРВЕНИ ПОЗИТАНОВСКИ ТРОЛОВЕ!!!

    ОтговорИзтриване