Пропускане към основното съдържание

Вижте с какво се занимават членките-фенки на ГЕРБ! И с Бойко в мокри сънища...

Недооценената от ГЕРБ "Noveli Zareva", както се изписва във Фейсбук и постоянно се включва като водещ коментатор в сайта Афера.бг, направи признание:"Аз съм член на ГЕРБ по лична покана на Борисов още в началото на 2007."

Подложена на провокацията да се легитимира, "Noveli Zareva" дори излезе от анонимност и смени няколко пъти аватара, зад който се криеше от години, с нейни снимки.
След като изпадна в налудничав обяснителен режим, заспиващата с портрет на Борисов се вбеси, че не е поканена от патрона си за нещо повече от редови член на ОПГ ГЕРБ, заради активността си в социалните мрежи и шетнята по сайтовете да му създава ореол.
"Noveli Zareva" изригна: "всеки се ражда с мисия...моята е много над Борисов и всички политици, взети заедно, много над всичко, за което се сетиш..."

Под публикацията в Афера.бг "Чоплете в КТБ. Там, там… е раната на ГЕРБ и ДПС. И от там ще изскочат зайците." е признанието на фенката-членка на ГЕРБ. Ето това представляват последователите на Борисов - "умни", "красиви", "интелигентни" и яко подмокрени.
Истината зa KTБ не вълнува членовете на ГЕРБ:

"Noveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Ужас! Елементарно, плоско, неграмотно! Писано като за идиоти, за които всичко е върха на сладоледа, щом в него фигурира ГЕРБ..Тончев вероятно живее на края на света и не знае, че на хора, които нямат пари в КТБ, въобще не им дреме какво има в стенограмите...А тези хора са прекалено малко, за да решат какъвто и да е избор...
Reply · Like · Unfollow Post · 2 hours ago

Stoyan Tonchev · Top commenter
Новели, глупавичка ми идваш, за да влизам в спорове с теб. Не си ми на нивото просто, не се обиждай. ;) А относно КТБ - всички се интересуват от стенограмите, защото видяха какво стана с КТБ, какво щеше да се случи и с ПИБ, а на хората парите са по банките. Които също не са застраховани. А твоите писания ги знаем, всеки път едно и също, Как за толкова години не се разви поне малко духовно и интелектуално. Ама само с писане не става, трябва и четене. А остава ли ти време от правене на шпатули на Боко в социалните мрежи, сайтовете и най-вече на профила на патрона ти във Фейсбук. Ще си останеш само с виртуалното обслужване на господаря ТИ. Но дори и в това не те бива.
Reply · Like · 2 · Edited · 2 hours ago

Noveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Stoyan Tonchev Радвам се, че не съм ти на нивото...Би било ужасно да бъде обратното! Ужасно за мен! Така че не се напъвай, най - много да стигнеш до глезена ми :)))) Човек, който допуска елементарни правописни грешки - знак за много пропуснат материал още в началното школо, няма как да се пише интелект...Довери ми се, не те лъжа! последното няма да го коментирам - то е в гамата на гейската разпявака и интрига.
Reply · Like · about an hour ago

Noveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Stoyan Tonchev Погледни заглавието: чоплиш рана, от нея изскачат зайци...колкото до грешките, да питам ли дали си от Варна? След А в начало на изречение НЕ СЕ ПИШЕ запетая, но това правило за варненци не важи... "Откъде" се пише слято...колкото до нормалната ми снимка, не съм длъжна да си слагам такава, винаги когато някой пожелае...това е мой избор! А ти се научи да се защитаваш аргументирано, не бъди гей, дори наистина да си такъв! махленажът ти е ужасяващ!
Reply · Like · about an hour ago

Noveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Stoyan Tonchev Не виждам поста, някой го затри, и почвам отначало. Погледни заглавието - чоплиш рана, от нея изскачат зайци....върховна глупост! Второ, "откъде" се пише заедно...След А, в началото на изречението, не се пише запетая, уважаеми варненци!
Reply · Like · about an hour ago

Stoyan Tonchev · Top commenter
Noveli Zareva Нарича се метафора. Ама вие от ГЕРБ сте били много буквални. И стига сте измествали темата от тезата. Вашият лидер не може да пише на български, не знае кога е битката при Ахелой и между кои е, както и много други неща. Дори не може да се изразява правилно и не знае значението на 90%от думите в българския език. Целият му пиар е пълен с гафове. Гаф след гаф. Перманентно. Насочете грижите си в тази посока и към него.. Ще бъдете по-полезна. Все пак говоря за неграмотен експремиер, който е със заявка отново да премиерства. Радвам се, че сте откликнали на поканата ми и сте сменили снимката си. Хубава вечер!
Reply · Like · Edited · about an hour ago

Stoyan Tonchev · Top commenter
Noveli Zareva Дори не правиш разлика между граматически, пунктуационни и правописни грешки. Лексика и граматика са две различни неща. А пунктуацията е съвсем отделно. И вземи си сложи накрая една снимка като нормалните хора, Да те видим мъж ли си, жена ли си, какво си... Не, че някой изобщо се интересува от теб. Хайде, хубава вечер и започвай да четеш и спортуваш, че не ти виждам глезена от толкова много ум и телеса. ;)
Reply · Like · about an hour ago

Noveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Stoyan Tonchev Първо си изясни какво е метафора...Това не е метафора, а глупост...
Reply · Like · 47 minutes ago

Stoyan Tonchev · Top commenter
Noveli Zareva И ГЕРБ е една голяма глупост, както и недоразумението Борисов. Което разкрива интелектуалният ви потенциал, щом сте се спрели там. Както казва патронът ви: " Аз съм прост и вие сте прости. Затова се разбираме." Мисля, че отдавна ви пожелах хубава вечер. А вие си ги пишете "умните" неща там, при "умните". Оставете ни нас, "глупавите", сами да се оправяме. ;)
Reply · Like · Edited · 44 minutes ago

Stoyan Tonchev · Top commenter
А относно "зайците", те няма да изскочат от "раната", а от КТБ. Четете и не разбирате какво пише, Зарева.
Reply · Like · 41 minutes ago

Noveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Stoyan Tonchev Тук не се ли дискутираше КТБ? Или темата няма значение, важното е да си кажете клишето, че без него сте...кръгла нула. И няма нужда да ми пожелавате каквото и да било - след като постът ви изисква отговор, няма как да го подмина..като искате да сложите край на вербалните СИ мъчения, просто не пишете повече. ОК! Очевидно ние, простите, не можем да се разберем с вас, уникално тъпите!
Reply · Like · 40 minutes ago

Stoyan Tonchev · Top commenter
Noveli Zareva Вече не ви пожелавам лека нощ, а някой да ви оправи, за да се успокоите. Но като ви гледам снимката, едва ли ще ви огрее. Напъни имам само в тоалетната и след тях излизат такива като вас. ;)
Reply · Like · 38 minutes ago

Stoyan Tonchev · Top commenter
Noveli Zareva А относно "зайците", те няма да изскочат от "раната", а от КТБ. Четете и не разбирате какво пише, Зарева.
Reply · Like · 37 minutes ago

Noveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Stoyan Tonchev Неспокойна ли ти изглеждам?! :))))))))) Брех, освен граматик и мислител, си бил и ясновидец! :)))) При това обичащ се само с ръката си...в тоалетната, естествено...И с Бойко в мокри сънища...Момко, само незадоволен "умник" може да вижда секс в тема, където има сблъсък на интелекти, единият от които като грахово зърно...та само грахово зърно може да се държи като на травестит сбирка - женско заиграване на женски теми.Ех, Стоенчо, не чопли раните на КТБ, че такива зайци ще ти наскачат, ....:)
Reply · Like · 27 minutes ago

Stoyan Tonchev · Top commenter
Noveli Zareva Можеш да виждаш много неща с развинтеното си въображение, но аз виждам една незадоволена агресивна лелка в менопауза, която има нужда от здраво начесване за да се успокои. В тоалетната се изхождам, госпожо. Не облекчавам. А вие си помислете дали сте в жълт или кафяв цвят И за какъв сблъсък на интелект говорите, слезте на земята и си взимайте редовно хормоналните... Разкри се потенциала ви, видя се колко сте умна и интелигентна, и колко възбудена и злобна от постоянния мерак за Боко Тиквата и нежеланието му да ви оправи. Хайде, бегай, че цапаш сайта.
Reply · Like · Edited · 25 minutes ago

Noveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Stoyan Tonchev Смени си дилъра, може да почнеш да виждаш по-нормално...Но мозъкът ти ще си остане полиран, няма надежди за промяна...Пред теб и Айнщайн ще изглежда кръгъл глупак!
Reply · Like · 22 minutes ago

Stoyan Tonchev · Top commenter
Noveli Zareva От такива лелки като теб, с мокри сънища по Боко Тиквата, България се докара до това положение. И пак ще го свалим от власт, ако го изберат.
Reply · Like · Edited · 16 minutes ago

Noveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Stoyan Tonchev мислиш, че ще ме обидиш като ме наречеш лелка? Хаха! нали се сещаш, че те бия като маче у дирек ,точно защото съм лелка...Младостта в твоя случай не знам какво предимство е! Даже за оправдание на глупостта ти не става. Умната младост не пише като звеноводка на партийно събрание...Апропо, в сравнени е с някого, ти си безнадеждно стар, не смяташ ли? Време ти е да почнеш да мислиш и по този въпрос...А стигнахме до тук не заради Боко, а заради леля ти ятачката, примерно казано...
Reply · Like · 11 minutes ago

Stoyan Tonchev · Top commenter
Noveli Zareva Елементарна си. Спри се. Само си представи колко си невзрачна и какви чувства предизвикват писаниците ти, щом дори не са те поканили в ГЕРБ.
Reply · Like · 9 minutes ago

Noveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Stoyan Tonchev Май забравих да ти кажа, че си уникално тъп! Аз съм член на ГЕРБ по лична покана на Борисов още в началото на 2007.:)
Reply · Like · 6 minutes ago

Stoyan Tonchev · Top commenter
Noveli Zareva Говоря за нещо повече от член. Те много като тебе, кухи лейки, са членове. Ама до там. Дори не се усещаш как се излагаш. Тежък случай.
Reply · Like · 4 minutes ago

Noveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Stoyan Tonchev За какво повече?! Ти знаеш ли какви са ми амбициите и дали съм искала да бъда нещо повече? Спри се, човеко, че се наакваш все повече...
Reply · Like · 3 minutes ago

Noveli Zareva · Follow · Top commenter · 157 followers
Въпреки че си уникално плосък, като всяко комуне, те съветвам да почнеш да четеш за кармата, за прераждането, за мисиите..може пък да ти увре навреме в главата, че всеки се ражда с мисия...моята е много над Борисов и всички политици, взети заедно, много над всичко, за което се сетиш...;)
Reply · Like · 10 seconds ago"

zadkulisite.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.