Пропускане към основното съдържание

ГЕРБ е пред страховит провал, Бойко е в тежка паника

Лидерът на ГЕРБ е на сцена. Там той е убеден, че ще бие с много БСП и ДПС, хората го аплодират, той им ръкомаха и след това обещава стабилна България. Да, ама не. Реалностите са коренно различни от това нахакано държание. Проучванията на партия ГЕРБ показват покъртителна картина.

Партията очаква да вземе не повече от 95 места в бъдещия парламент, а за сметка на тях Реформаторския блок гони поне 31 народно представители.

Защо никой не си прави труда да разучи какво всъщност става на тези срещи, какво се иска и какво се предлага. Има ли лек и фин натиск към дадения обект или всичко е по европейските правила на политиката. ГЕРБ губи почва в областния център Хасково, тук хората не щат и да чуят за тях.

Всеки прави аналогии с цената на тока и държавния натиск към тях при управлението на Бойко Борисов. На общинския пазар в града тази партия е забранена за споменаване сред част от търговците. На подобно мнение са и таксиметровите шофьори по съседните улици край канала на областния център.

7plus7.net

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.