loading...

четвъртък, 18 септември 2014 г.

Секси учителка „втвърди” първия учебен ден

Една снимка накара всички мъже да искат да се върнат в първи клас. На кадъра много красива учителка посреща класа си в училищния двор. Децата държат малки знамена на България, а учителката е хванала за ръка едно от тях и ги води най-вероятно към класната им стая.“Издирва се!

Веднага някой да каже тези сладки дечица от кое училище са. Искам да се върна в 1-и клас, да се уча на четмо и писмо”, написа мъж, който публикува снимката на стената си във фейсбук. Веднага след това много негови приятели започнаха да коментират, че и те биха искали да разберат коя е хубавата преподавателка на снимката, пише „24 часа”.

Истината е, че красивата жена наистина е учителка. Тя се казва Силвия Зубева и е на 28 години. За първи път е класна ръководителка на първокласници в 119-о СОУ “Акад. Михаил Арнаудов”. Всъщност точно това училище е с най-много първокласници в цялата страна - 200 в 7 паралелки. В класа на Силвия Зубева са записани 27 първолаци.

Досега 2 години е била възпитател на занималня. Завършила е педагогика и втора специалност логопедия в Софийския университет. Хубавото в нашето училище е, че има практика стажанти да се назначават на работа и да им се дава шанс за изява, каза Силвия. Според нея в професията трябва да има повече млади хора, защото и учениците, и родителите харесвали младите педагози.

Искам да науча децата първо да бъдат добри хора, на ценности и на морал, каза още педагожката. Тя допълни, че невинаги е толкова елегантна в училище, невинаги е на високи токчета, защото работата ѝ с малките деца изисква много тичане. В първите дни след началото на учебната година те още се вълнуват, но идвали с желание и били щастливи.

По повод на мъжките коментари под публикуваната ѝ снимка младата жена обясни, че не е омъжена, но има сериозен приятел. Още не били коментирали с него неочакваната ѝ популярност, но тя бе убедена, че той ще реагира добре.

1 коментар :