loading...

вторник, 16 септември 2014 г.

Недовършена магистрала ядоса Борисов (СНИМКИ)

Многофункционална спортна зала откриха днес в Свиленград председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и кметът на общината Георги Манолов.

В приветственото слово Борисов определи спортното съоръжение като най-добрия подарък за първия учебен ден. По думите му, освен за спорт залата може да бъде ползвана и за концерти по време на празници в общината. Бойко Борисов посочи заслугата на Георги Манолов за новата придобивка. По думите му, около 90 млн. лв. са инвестирани в общината по проекти благодарение на инициативата на кмета на Свиленград.


Той отбеляза, че като министър-председател никога не е делил кметовете според партийната им принадлежност. "Но когато се случи добър кмет и правителството иска да помага на региона - нещата се случват", добави Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ обясни закъснението си за официалната церемония с недовършената автомагистрала "Марица". "Ако беше останало нашето правителство, днес нямаше да закъснея, а щях да дойда по магистрала "Марица", каза той, като изрази надежда, че догодина по това време магистралата ще бъде готова. "И Ви обещавам, че ще е готова", заяви Борисов.

На церемонията присъства и Делян Добрев, водач на листата на ГЕРБ в Хасковския избирателен район.

Няма коментари :

Публикуване на коментар