Пропускане към основното съдържание

Недовършена магистрала ядоса Борисов (СНИМКИ)

Многофункционална спортна зала откриха днес в Свиленград председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и кметът на общината Георги Манолов.

В приветственото слово Борисов определи спортното съоръжение като най-добрия подарък за първия учебен ден. По думите му, освен за спорт залата може да бъде ползвана и за концерти по време на празници в общината. Бойко Борисов посочи заслугата на Георги Манолов за новата придобивка. По думите му, около 90 млн. лв. са инвестирани в общината по проекти благодарение на инициативата на кмета на Свиленград.


Той отбеляза, че като министър-председател никога не е делил кметовете според партийната им принадлежност. "Но когато се случи добър кмет и правителството иска да помага на региона - нещата се случват", добави Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ обясни закъснението си за официалната церемония с недовършената автомагистрала "Марица". "Ако беше останало нашето правителство, днес нямаше да закъснея, а щях да дойда по магистрала "Марица", каза той, като изрази надежда, че догодина по това време магистралата ще бъде готова. "И Ви обещавам, че ще е готова", заяви Борисов.

На церемонията присъства и Делян Добрев, водач на листата на ГЕРБ в Хасковския избирателен район.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.