loading...

сряда, 10 септември 2014 г.

Лиляна Павлова или един завършен наглец

Бившата министърка Лиляна Павлова и нейните хора решиха за пореден път да се подиграят на хората изпаднали в тежко положение.

Вчера "Бойковата команда" съвсем "спонтанно" реши, че трябва да грабне лопатите, да налузи ботушите и да помага на пострадалите от наводненията.

Защо обаче това спонтанно решение идва по време на предизборната кампания, да не би за първи път в България да има тежки наводнения?

Защо тяхната акция бе така добре отразена от "Бойковите медии", да не би да се търси само евтин PR на гърба на страданието на хората?

Събитието беше повече от позорна на фона на факта, че Лиляна Павлова позираше с лопата и ботуши, но беше забравила да разроши косата си, а публична тайна е че нейната прическа струва няколко пенсии. Грозно е да позираш по този начин! Поне да се бяха постарали малко повече!

Щели да помогнат и с пари на пострадалите от наводненията. Само, че забравиха да споменат, че това са пари от държавната субсидия на ГЕРБ, демек това са парите на народа, а те само си правят PR. ГРОЗНО Е!!!

Николай Георгиев

2 коментара :

  1. Хайде,вместо да злобеете,отивайте при тях,взимайте лопатите и помагайте на бедстващите хора,а също и Партийната ви субсидия раздайте на бедния и измъчен народ,както казвате,тези пари са от народа.Срам и позор,да се изродите до такава степен,че да сте напълно слепи за доброто!Истински червени боклуци!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много сте силни по квалификациите, но когато БЧК и доброволци отидоха в Аспарухово, вие къде бяхте? Искате да хванете последния влак и да си припишете дивиденти, които не заслужавате! Тези, които помагат като доброволци на бедстващите не си правят PR като вас нито със снимки, нито с журналистически платени посещения!

      Изтриване