Пропускане към основното съдържание

Дъщеря на eксдепутат от ГЕРБ съдружник с убития Семков

Депутатът Антоний Йорданов, чиито джипове бяха запалени през януари в Пловдив, ще се размине с трети мандат в 43-ия парламент.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ го маха от листата, съобщава в. „24 часа“. Той беше поставен на избираемото 7-о място в Пловдив-град, където мандатите са 11, а хората на Бойко Борисов вкараха 6-има депутати на предишните избори. Самият лидер на ГЕРБ ще е водач там, но се очаква да влезе отново от София и така да освободи още 1 мандат за Пловдив.

След убийството на ботевградския бизнесмен Семко Семков стана ясно, че Антоний Йорданов е бил близък със застреляния. Дъщерята на ексдепутата Стефка Йорданова е съдружник на Семков. Разкритието шокирало партийната централа, още повече че убитият предприемач е бил близък на Емил Димитров, който се отцепи в БАСТА.

В ГЕРБ предполагат, че и Йорданов може да има нещо общо с отцепниците. Със Семков се били сближили по ловджийска линия.  „Виждал съм го веднъж или два пъти, познаваме се, но не сме били близки. Семков беше приятел с други хора“, лаконичен бе Йорданов.

В ГЕРБ обаче са категорични, че пловдивчанинът е със спорна репутация и трябва да бъде изваден от листата. 59-годишният бизнесмен е председател на районната организация на ГЕРБ в „Тракия“, откъдето е бил номиниран. През зимата бяха запалени 3 джипа на семейството му.

След убийството на Семков пред къщата му в Ботевград бяха паркирали лимузини с пловдивска регистрация. Той има различни бизнеспартньори в града под тепетата. 24-годишната дъщеря на Йорданов Стефка е една от тях. Двамата са съдружници във фирмата „Семан хънт“, регистрирана през март 2013 г.

Семков и Йорданова имали интереси и в бизнеса с дивечовъдни и лесовъдни дейности. В друга фирма – „Натура Оптима“, тя е партньор със сина на бившия банкер Славчо Христов – Чавдар. Дружеството е спечелило конкурс през 2012 г. за стопанисване и ползване на дивечовъден участък „Омана“ край Доспат с площ от 2000 хектара. Семко Семков пък държи на концесия ловен участък в с. Литаково. И двата конкурса на бизнес партньорите са спечелени от Държавната агенция по горите, когато тя е била под контрола на бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.