Пропускане към основното съдържание

Служебният кабинет назначи Пеевски за шеф на ДАНС

След като ирландските медии на успелия 34-годишен мъж започнаха да демонстрират добри журналистически порядки, служебният кабинет назначи Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

Младежът ще ръководи Държавната агенция по национална сигурност от вдругиден, тъй като му трябва време, за да стигне до централата ѝ, понеже е голяма жега навън.


"Ние вярваме, че вече Делян Пеевски наистина е преминал през катарзис" - сподели вътрешният министър Йордан Бакалов относно назначението.


Пеевски заменя на поста Владимир Писанчев, който пък замени сина на Ирена Кръстева миналото лято след негово тридневно ровичкане в тайните папки, след като депутатът на ДПС бе положил клетва в Парламента, последвана от няколкомесечни клетви по улиците.


Разчита се Пеевски да издири Цветан Василев, който да бъде арестуван, за да върне парите на хората с депозити от КТБ, надяват се хора с памет от три седмици максимум.


zhelyo

nenovinite.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.