Пропускане към основното съдържание

Бойко обикаля владенията на ДПС, въртят му чеверме

Бойко Борисов бръмчи с джип в бастионите на ДПС – Кърджали и Асеновград.

Той покани данъкоплатците на общината управлявана от Хасан Азис. Кафето стана символ за града, след като в края на март Борисов и лидерът на ДПС Лютви Местан се срещнаха в центъра. Този път обаче Генерала пи кафе с хора от местните структури на ГЕРБ и жители на града.

Коч за здравето на Бойко Борисов днес заколи кметът от ГЕРБ на с. Велишане Севим Сали. Чевермето сочно се завъртя на селската поляна. Повод за благодарността са 25 000 лв. от субсидията на ГЕРБ, дадени за нов водопровод.

7plus7.net

* Партийната субсидия обаче идва от нас данъкоплатците, а това показва, че водопровода е изграден благодарение на парите от хората, а не от личните дарения на партията на Борисов.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.