loading...

петък, 29 август 2014 г.

Защо избяга, бедни ми Кличко?! Няма да ти се размине

Владимир Кличко избяга по най-долния начин от очакваната мегабитка с Кубрат Пулев. Наглият украинец и щаба му скалъпиха набързо версията "разкъсан бицепс на лявата ръка" и отказаха да излязат в мъжки бой с талантливия българин. Явно Кубрат дотолкова е уплашил Кличко, че той избра варианта да се направи на контузен, вместо да стане за смях на целия свят.

Постъпката на този никаквец е меко казано, цинична. Та той съсипва безскрупулно труда на своя опонент, плюс цялата работа и хвърлените пари на десетки хиляди хора по организацията на мача, платените телевизионни права и т.н. и т.н. Да не забравяме и резервираните полети и хотели от любителите на бокса, които искаха да видят този грандиозен двубой в Хамбург. Кой сега ще компенсира всичко това? Безскрупулният измамник от Украйна или някой от неговите мениджъри-тарикати?

Ами непосилния човешки труд, който положи българският боксьор, за да се противопостави успешно на все още държащия титлата "световен шампион"? Нима е лесно Кубрат да извърви отново този път? И каква е гаранцията, че в края на октомври или когато там се играе този мач, нашето момче отново ще е в оптимална форма?

Нищо, Кобра! Видовден ще дойде и вместо на 6 септември той ще се състои малко по-късно. Тогава цяла България ще бъде зад теб и ще очаква да нанесеш своя удар в лицето на измамника, който през цялото време около организацията на мача се подиграва с теб и  родината ти. Моля те, фрасни здраво в главата този самозабравил се гамен! Направи го заради всичките мизерии, които ти причини в последната година. Направи го заради всички, които те обичат и боготворят!


Направи го заради малките българчета, които виждат в твое лице ГОЛЕМИЯ ШАМПИОН и се опитват да тръгнат по твоя славен път. Направи го заради мазните физиономии на мениджъри и мениджърчета, опитващи се да ти извиват ръцете със срамни условия. Направи го заради всички българи, които са подложени на същата тирания от знайни и незнайни чужди политици. Направи го! Просто го направи!!!

А към брата на пишман революционера от "Майдана" в Киев можем да се отнесем само по един начин - с презрение. Бедни ми, бедни Кличко, защо избяга толкова позорно?! На какво разчиташ - та следващият път Кубрат ще бъде по-силен и по-озлобен към теб отвсякога. И да знаеш, скъпи ми Володя - запомни добре! НЯМА ДА ТИ СЕ РАЗМИНЕ!!!

Стефан Валентинов, Livesport.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар