loading...

петък, 22 август 2014 г.

Забъркаха в наркоскандал сина на "червена" лидерка

Катя Янчева в дясно до Сергей Станишев
Синът на лидера на БСП-Кюстендил Катя Янчева – Мартин, е арестуван с наркотици в центъра на Кюстендил при акция на ченгетата завчера. Tакава гюрлотия са вдигнали неизвестни кюстендилци в интернет, съобщава "Вяра".

Проверка на вестника установила, че действително има арестуван, но от полицията категорично отказали да съобщят дори инициалите му.

В полицейския бюлетин е съобщено, че 22-годишен кюстендилец е задържан с полицейска заповед за 24 часа в ареста за притежание на наркотични вещества. Криминалисти са открили в него саморъчна свита цигара от суха зелена листна маса, която е реагирала на канабис, при направения полеви наркотест и е с тегло 4.11 грама. След публикуване на полицейската сводка, в интернет коментари се заявява, че става въпрос за сина на лидерката на БСП в Кюстендил Катя Янчева.

"Има задържан, но не е Мартин Янчев. Няма да кажа кой е задържаният, така смятам", заявява пред "Вяра" шефът на ОДП-Кюстендил Емилян Стамболийски.

Мартин Янчев е по-голямото дете в семейството на Катерина и Васил Янчеви. Те имат и дъщеря ученичка – Джоана. Красавицата учи в ПМГ и бе сред претендентите за короната на Мис ПМГ тази година през пролетта.

„Твърденията не са верни. Няма такова нещо. Той през целия ден във вторник си беше вкъщи. Имам му доверие, достатъчно голям е и знае какво прави. Приятелка дори ми се обади по телефона, тъй като беше прочела коментарите за това в електронна медия. Не ми е приятен този факт, а имам и по-малка дъщеря“, каза Катерина Янчева.

Мартин Янчев помага във фризьорския салон на баща си Васил, разположен в центъра на града. Не съм бил в ареста, не се занимавам с наркотици, искам да наследя професията на баща си. Харесва ми работата, помагам от три години. Тези твърдения отдавам на злонамерени хора, които не правят нищо, стоят пред компютрите и гледат да навредят. Те и за сестра ми бяха писали какви ли не глупости, тя едва ги преживя. Аз като млад човек излизам с приятели, ходя на заведения. Действително сред младите има такива, които са пробвали марихуана, но не мисля, че трябва да ги сочат с пръст, а да им се помага, когато се установи зависимост“, казва Мартин Янчев.

Баща му Васил твърди, че е доволен от работата на сина си. „Помага ми, по цял ден е в салона“, казва още Васил. Самият Васил, който е родом от Сандански, пък научил занаята от брат си, който от години е в Испания и си има собствено студио.

Няма коментари :

Публикуване на коментар