loading...

сряда, 27 август 2014 г.

ШОК: Убиец води листа на Реформаторския блок

"Чрез Агенция ПИК искам да задам въпроса - вярна ли е информацията от структурите на Реформаторите, че осъденият за убийство бивш царист доц. Борислав Великов, е платил 1 млн. лева, за да заеме първото място на листата им в Монтана?". Този скандален въпрос постави чрез медията ни Николай Бареков.

Лидерът на ББЦ постави още няколко стряскащи въпроса към реформаторите: "Колко струват Вашите депутатски места? За колко пари продадохте синята идея? Вярно ли е, че сте искали по 100 000 лева за водаческо място от партията на Зелените и с какъв документ щяхте да вземете парите от тях?".

Ексшефът на парламента Великов е свързан не само с политически скандали - през 2009 г. той уби човек на пътя.

Тогава политикът, карайки луксозното си Ауди, помете в брутална катастрофа друг автомобил на пътя и уби на място водача му, 42-годишен мъж.

Самият Великов се призна за виновен, а съдът наложи условна присъда за бившия депутат на Царя. Самият осъден пък нарече присъдата си справедлива.

"Тепърва Реформаторският блок ще бъде взривен със скандали за пари. На много места водачите им на листи не са представители на автентичното дясно, а хора, които са платили много пари за първото и второто място в листите", подчерта Бареков пред ПИК.

И продължи: "Припомням, че миналата година Иван Костов поиска от Надежда Михайлова, за да влязат в коалиция. Очевидно е, че при реформаторите не става въпрос за политика и идеи, а всичко се прави само за пари. Колко струва синята идея".

Според него Радан Кънев и Меглена Кунева са превърнали Реформаторският блок в "битак, в който всяка политическа отрепка и стара муцуна от миналото, може да си сложи етикет с цената и да заеме първото място на рафта за предстоящите избори".

Бареков твърди, че сред спонсорите на Реформаторите е и ГЕРБ, чрез подставени строителни фирми от Бургас.

Няма коментари :

Публикуване на коментар