loading...

сряда, 13 август 2014 г.

Няколко граждани, близки до правителството на Орешарски, протестираха срещу Ваньо Танов

Няколко души се събраха пред президентството, за да изразят недоволството си от връщането на Ваньо Танов начело на митниците и да припомнят скандалните разговори между Танов и Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

Трябва да се попита какво стана с делото за разговорите, какво стана с онзи човек, който почина в онзи хотел, има много въпроси, на които тепърва българският народ трябва да търси отговор. Сега въпросът отново е "Кой? Кой назначи Ваньо Танов?". Това е въпросът, на който трябва да отговори новата власт, коментира Ангел Гаджев и се обърна към премиера Близнашки с думите: "Благодарим ви за гафовете, ако продължавате и през следващите два месеца да управлявате така, ГЕРБ ще види властта през крив макарон".

"Аз предполагам, че понеже парите на ГЕРБ се намират в КТБ, сега се опитват да ги разпределят в няколко банки, едната от които е нова и тъй като тези пари няма да стигнат за изборите мисля, че от митниците ще се опитат да финансират предизборната кампания, а Ваньо Танов ако е мъж, нека да каже какво ставаше в "Лукойл", заяви той.

Ваньо Танов покриваше Петното докато беше в РДВР – Русе, за два месеца ще се объркат още повече нещата в митниците, коментира Светослав Николов от Граждански комитет "Равни пред закона" и попита няма ли специалисти, които да могат да бъдат назначени за най-важния пост в Агенция "Митници". Защо не се направи публичен конкурс, по време на който кандидатите за поста да могат да кажат какво искат да променят в митниците, попита Николов.

От снимката, публикувана в сайта society.actualno.com (вж. горе), става ясно, че на митинга са присъствали лица от гражданските организации, които бяха близки до правителството на Пламен Орешарски и които бяха от щатните участници в гражданските съвети към парламента и правителството.

Няма коментари :

Публикуване на коментар