loading...

понеделник, 4 август 2014 г.

Бойко Борисов или булката беглец

Бойко, пиша бавно, за да имаш нужното време, за да осмислиш този текст. Текст посветен на новата ти коалиционна политика.

Скачаше срещу Пеевски и ДПС, а сега странно някакви почна да споделяш техните държавнически виждания. Да не би да се готвиш за коалиция с тях?

Знаеш ги ти политическите игри и ясно си даваш сметка, че няма как да управляваш сам, търсиш съюзник! ДПС е перфектния коалиционен партньор. Имат си твърди гласоподаватели, които от деца са учени, че трябва да гласуват за турската партия. Доган си държи изкъсо хората в парламента и гласуват, както трябва.

Нормално е да искаш ДПС за коалиционен партньор, макар че няма да си го признаеш. Няма, защото хората не искат коалиция БОСТАН!

В тази коалиция обаче не друг, а ти ще си в ролята на булката, защото Доган знае как да иска и как да си получава нещата. За всяко гласуване в парламента ще трябва да даваш по нещо, драги ми Борисов!

Няма как да ти се разми, ще правиш компромиси със съвестта си, но ти поне си свикнал - имаш необходимия опит. Не се заблуждавай твърде дълго, защото може да лъжеш всички за кратко време, някои хора може да ги лъжеш вечно, но не може вечно да лъжеш всички.

Ще стане ясно коалицията БОСТАН и тогава за втори път ще бъдеш принуден да си тръгнеш от властта с наведена глава.

Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар