Пропускане към основното съдържание

РАЗКРИТИЕ: Вижте какви нареждания от САЩ е получил Бойко Борисов!

Задава ли се нов триумф за ГЕРБ на 5 октомври? Отговорът на този въпрос е предизвестен от самия Борисов, който помпа симпатизанти и членове с мантрата „ ще имам 121 депутати“!

Вече 13 години инстинктите  на алфа-самец не подвеждат бившия премиер. Той успява да мотивира и поведе хората си към победа на всички избори досега. Всички съмнения за купуване на гласове, натиск, полицейщина, кражби от европейски фондове, ограбване на здравната каса, както и за личното му криминално минало, Борисов обръща майсторски в контраатака.

Публиката е като в транс и губи способност да разсъждава. Тя чака още и още изяви на главния гладиатор и аплодира мощно оцеляването му на арената след всеки кървав бой! Всички очакват такъв развой и на 5 октомври! Бойко ще „ги бие“ с много и ще  управлява сам, защото той така казва. И омагьосаните от увереността му почитатели се юрват към урните, за да не разочароват водача си и да се опиват заедно с него от поредния триумф!

Стоп кадър! Този път филмът може да е друг. Да върнем лентата няколко месеца назад – в средата на юни. Борисов е в САЩ. Стои там дълго и ни информира лично за успешните си срещи с важни фактори – като престарелия съветник по сигурността на президента Картър, Збигнев Бжежински и неуспелия кандидат за президент, Джон Маккейн. Срещите са протоколни, домакините – любезни, хвалят Борисов, а той бърза да ни осведоми как са протекли. Почти всеки ден Бойко се в включваше по телефона от Вашингтон, за да информира лично електората какви ги върши там. За необременения от политически интриги ум, това е уважение към хората, за нас - старите медийни кучета, това са белезите на панически кризисен ПР.

Какво се мъчеше да скрие за престоя си там Генерала? Още тогава се прокраднаха единични информации, че „Чичо Сам“ го е извикал да му дърпа ушите, а не да го хвали!

С днешна дата, добре информирани наши източници твърдят следното. На Борисов му било казано ясно, от който трябва, да отстъпи крачка назад и да даде път на други хора в ГЕРБ! Същото било препоръчано и на Станишев! Тогава Бойко се опитал да се пазари и да си осигури подкрепа за президентския пост през 2016 г. Какъв е бил отговорът, можем само да гадаем. Но събитията започнаха да се случват, поне в частта със Станишев. Далече сме от мисълта, че той доброволно освободи БСП от лидерството си. Сергей сдаде поста със сълзи по време на конгреса!

Но Станишев очевидно е добър ученик и слуша какво му казва директорът на школото! За разлика от Борисов, който явно е решил да играе „ва банк“ и да прецака всички, включително и американците! Затова ще използва целия ресурс от номера на Цветанов и заделени за „черни избори“ пари, за да се сдобие с пълно мнозинство и да управлява сам. Бойко смята, че това ще го направи недосегаем и Чичо Сам ще му прости непослушанието. И точно тук много, ама много греши! Защото да си разиграваш коня из балканските ливади е едно, друго е да риеш и цвилиш на тревата пред Белия дом!

А и изцепката на Лиляна Павлова, че можело той да не е премиер и после паническото й отричане говори, че Борисов е споделил притесненията си пред близките до сърцето му в ГЕРБ. Но Лили май не е разбрала разликата между „тествам“ и „информирам“ обществото! Но на нея й е простено – тя все пак е строител на магистрали, не филолог!

Но да се върнем на непослушния Борисов! Свобода и независимост могат да си позволят само хора, които няма от какво да се притесняват. Но те не стават политици, както знаем! А Бойко има от какво да се стряска нощем насън и денем – наяве! И това, че досега не сме получили ясни доказателства за интересното му минало е, защото „Големите“ братя от Изток, Запад и отвъд океана не са казали „О.К“!  Сега обаче, ситуацията е друга. Момчето не иска да отстъпи, вкопчило се е в играчките си и не ги дава на друг! В такива случаи се вади голямата пръчка и се удря през ръцете и по някои други части!

Така че, не предизвестявайте резултатите от изборите! Чака ни интересна кампания! Възможни са обрати, от които Костинбродската афера да ни се види като екшънче с Джеки Чан. Премиерата, която може да ни пуснат, ще бъде поне от Мартин Скорсезе!

Източник: no-comment.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

ИЗВЪНРЕДНО: Дадоха Денков на главния прокурор за държавна измяна

Новосформираният кръг „Първо България“ дава на прокуратурата премиера Николай Денков по подозрение в държавна измяна.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.