loading...

сряда, 27 август 2014 г.

В сектор "Г" сме с румънските братя!

Снимка: Милан Николов, PIK.bg
Фен клуб "Сектор Г" и фракцията "Офанзива" обявиха днес, че ще посетят европейския мач между Лудогорец и Стяуа, за да подкрепят братята си от Букурещ. Междувременно ултрасите на Стяуа са вече в София и създават уникална атмосфера (вижте видеото)

Ето какво разпространяват феновете из страниците си във "Фейсбук":


Важно! ИНФОРМАЦИЯ ЗА МАЧА ЛУДОГОРЕЦ-СТЯУА! Всеки, който иска да подкрепи "армейските" ни братя от Букурещ, може да се сдобие с билет за гостуващия сектор /клетката между "А" и "Г" сектор/ от фен магазина на "Армията", който работи днес до 18:00ч. или от "Дървеното" пред сектор "А" на стадиона, с работно време до 22.00ч. днес.

ПИК ТВ! Феновете на Стяуа са вече в София by iapikbg

За целта е нужно да оставите две имена и 10лв. /цената на билета/. Може да си запазите билет до 17:00ч. утре /сряда/, а билетите ще получите между 18 и 19 часа на "Дървеното", където е и срещата ни за мача. Разпространявайте информацията.

* за тези, на които казахме, да си взимат билети за сектор "А"- може да ги продадете на някого на касите откъдето сте ги закупили и да си вземете от тези за сектора за гости по гореописания начин. **До този момент нямаше яснота по въпроса, за което моля да ни извините.

PIK.bg
Няма коментари :

Публикуване на коментар