Пропускане към основното съдържание

В сектор "Г" сме с румънските братя!

Снимка: Милан Николов, PIK.bg
Фен клуб "Сектор Г" и фракцията "Офанзива" обявиха днес, че ще посетят европейския мач между Лудогорец и Стяуа, за да подкрепят братята си от Букурещ. Междувременно ултрасите на Стяуа са вече в София и създават уникална атмосфера (вижте видеото)

Ето какво разпространяват феновете из страниците си във "Фейсбук":


Важно! ИНФОРМАЦИЯ ЗА МАЧА ЛУДОГОРЕЦ-СТЯУА! Всеки, който иска да подкрепи "армейските" ни братя от Букурещ, може да се сдобие с билет за гостуващия сектор /клетката между "А" и "Г" сектор/ от фен магазина на "Армията", който работи днес до 18:00ч. или от "Дървеното" пред сектор "А" на стадиона, с работно време до 22.00ч. днес.

ПИК ТВ! Феновете на Стяуа са вече в София by iapikbg

За целта е нужно да оставите две имена и 10лв. /цената на билета/. Може да си запазите билет до 17:00ч. утре /сряда/, а билетите ще получите между 18 и 19 часа на "Дървеното", където е и срещата ни за мача. Разпространявайте информацията.

* за тези, на които казахме, да си взимат билети за сектор "А"- може да ги продадете на някого на касите откъдето сте ги закупили и да си вземете от тези за сектора за гости по гореописания начин. **До този момент нямаше яснота по въпроса, за което моля да ни извините.

PIK.bg




Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.