loading...

събота, 23 август 2014 г.

ШОК: БСП, а не ГЕРБ печели пълно мнозинство

Близо 100 човека гласували в анкетата на Bgpravda смятат, че БСП ще спечели изборите. За социалистите са гласували цели 53% от участниците в анкетата.

На второ място изненадващо се нарежда ГЕРБ, които имат амбиции за пълно мнозинство в новото Народно събрание. За хората на Бойко Борисов ще гласуват 25%.

"България без цензура" и АБВ влизат в парламента, според анкетата на Bgpravda.

ДПС остана с 3 процента, но този нисък резултат е лесно обясним предвид факта, че голяма част от привържениците на партията на Местан и Доган не са активни в интернет.

6 коментара :

 1. Очевидно преобладаващите читатели на този сайт са от БСП. Не заблуждавайте, след провала на правителството на Орешарски, след съюза с ДПС и дясната, лъжесоциална политика на правителството в полза на хората с високи доходи, ако БСП спечели 10% ще е голям успех.
  Българският народ не е стадо идиоти, той помни и не прощава.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Анонимен, ако българският народ помни, би трябвало да е запомнил и февруари 2013 г с протестите , самозапалванията и позорното бягство от властта на ББ ! Надявам се да помни, ама на дали !!!

   Изтриване
 2. Слава Сиврикьова23 август 2014 г., 19:09 ч.

  Помни народът, помни! Бойко Борисов и ГЕРБ никога повече няма да помиришат властта! Едни ще се пръснат по разни затвори, а други Гербаджии ще избягат от България...

  ОтговорИзтриване
 3. Шокът, е чесамо 53 процента от четящите го комунисти ще гласуват за тях.

  ОтговорИзтриване
 4. А дано ,ама на дали , комшо .Ще ти се малко, дребно човече!

  ОтговорИзтриване
 5. Тия перничани са непрекъснато пияни. И то до козирката. Японците дори измислиха специална дума за тях- наибагоукимура.

  ОтговорИзтриване