loading...

петък, 1 август 2014 г.

Лично писмо до Бойко Методиев Борисов!

Бойко, знам, че твоят PR отдел е доста активен, но няма как да заглушиш напълно Интернет. Затова ще ти бъде прочетено и това лично писмо, което е адресирано до теб!

Разбирам многострадалните ти опитите да се върнеш на власт. За властта всеки е готов на всичко, но само желание и парички – не стигат. Трябва план, трябва кауза, а ти ги нямаш и най-лошото – няма и кой да ти ги даде, защото читавите хора разбраха, какви ги вършиш.

Чакаш с нетърпение 5-ти октомври, но да не бъдеш неприятно изненадан още на следващия ден. Може да спечелиш пирова победа (питай PR отдела си, какво представлява тя, защото сега нямам време да ти обяснявам), но пак НИКОЙ няма да те иска.

Не ставаш за коалиционен партньор, защото егото ти е прекалено голямо, незаслужено голямо, защо ти си посредствен пожарникар, посредствен политик и посредствен човек.

Нямаш принципи, нямаш позиции, последователен си само в липсата на последователност, затова НАРОДЪТ ще те прати на политическото бунище, так където ти е мястото.

Бойко ти ще останеш само един неприятен спомен, няма да се върнеш на бял кон, няма да можеш да командваш всичко и всеки, няма кой да ти го позволи, защото аз, той, те, ние и вие - ПОМНИМ!

Николай Георгиев

2 коментара :

  1. Простака/пожарникаря никога няма да те разбере....

    ОтговорИзтриване
  2. Най-тъжното е, че тая посредствена и безпринципна мутра си вярва. За жалост и голяма част от немислещото, сиво и аморфно стадо също го подкрепя. Моля се разума да победи, осъзнавайки колко е трудно. Българинът си заслужава управниците, защото до там се простира умственият му багаж.

    ОтговорИзтриване