loading...

четвъртък, 21 август 2014 г.

Еротични снимки на павликенската Мадона (18+)

Тя е млада, скандална и иска да бъде известна и донякъде й се получава, тъй като наскоро доби особена популярност из интернет. А както знаем, публиката там е жадна за всьо. Казва се Атанаска и е родом от Павликени. На 22 е. Няма как да не си видял видеата й, все някой ги е постнал със забележка от  типа на „ебахти простата“, „умри ма!“ и т.н.

Момичето говори някакви глупости, с лоша дикция и тежък диалект, снима се и се качва в нета. Питам я дали е щастлива от това, което прави, а тя ми казва: „ да, когато пия“, питам я колко често пиеш, тя отвръща: „всяка вечер“. Такъв е животът на изрусеното момиче, с което всички воайорстват в интернет. Профилите й във Фейсбук се множат, приятелите също, както и молбите им за още „смешни“ видеа.

Майка й е починала, когато е била на 13. Сега живее с татко си, който в момента е в болница. Има средно образование, за повече не мисли, смята, че не й е необходимо. Така или иначе у нас всички си намирали работа с връзки. Работи в някаква павликенска кръчма, но не всеки ден, а от време на време, по заместване. Преди това била на работа в завод за производство на храна за папагали, но се махнала от там, защото имала проблеми със сутрешното ставане. Танцувала е и в някакво заведение, защото нямало клиенти.


Казва, че не е алкохоличка, а просто обича да си пийва, за да забрави за проблемите си. Питам я какви проблеми има, тя казва: “От онези ежедневните, като се скараме с някоя приятелка коя има повече дрехи и козметика“(?!?!?).
Мечтата й е да забавлява хората и да им казва истината в очите, колкото и да не им харесва тя. Атанаска иска да е известна и е готова да заплати всяка цена. Готова е да направи необходимото „защото е готино да те познават хората, да ти се радват и да ти се кефят“. Тя слуша ПОП-ФОЛК. Любимият й изпълнител е Азис. През свободното си време обича да излиза с приятели по кръчми и дискотеки, да танцува и да се забавлява.

Павликенската интернет звезда казва, че хората са лицемерни и завистливи, правели се на интересни, че не слушат поп-фолк, а всъщност слушали… Явно чалгата е заела толкова съществена част от живота ни, та хората вече се делим на такива, които харесват чалга и такива, които харесват чалга, но го крият.

lentata.com

* Заглавието е на редакцията

Няма коментари :

Публикуване на коментар