loading...

четвъртък, 14 август 2014 г.

Даскалка си пусна голи снимки в социалната мрежа (18+)

40-годишна разкрепостена учителка от училище №8 в градчето Конаково, Тверска област, шокира колеги, ученици и родители, след като качи в социалната мрежа свои твърде откровени снимки.

Преподавателката по музика отказала да подаде молба за напускане, след като ръководството на школото се убедило със собствените си очи в „даденостите“ на колежката си. Скандалът обаче вече бил набрал скорост и за броени часове стигнал до височайшия инспекторат по образованието в областния град.

Възмутените педагози прегледали старателно откровените снимки на Елена Корнюшонкова и установили, че те са правени не само по време на почивката й в Испания, но и… в кабинета по музика. Това преляло чашата на морала и палавата учителка била извикана на разговор на „червения килим“.

Било й предложено да си подаде доброволно молба за напускане, но даскалицата се оказала жена с характер и отказала, съобщава Lifenews.ru. Тя се позовала на трудовия кодекс – до края на август била в полагаем отпуск и не можело да бъде уволнена.

Каква ще е по-нататъшната съдба на палавата учителка, не е известно. Най-вероятно тя ще бъде отстранена от работа с първия училищен звънец.

Няма коментари :

Публикуване на коментар