loading...

четвъртък, 14 август 2014 г.

Общинарка лъсна чисто гола (СКАНДАЛНИ СНИМКИ 18+)

Търновска общинарка лъсна гола в мрежата. Секретарка в Общинския съвет във Велико Търново бе показана, както майка я е родила, пред целия окръг. Скандалните й снимки бяха качени на официалния сайт на старата столица, където хиляди граждани и туристи ги видяха.

Името на секретарката не се съобщава, но историята около скандалните снимки е повече от пикантна. Според свален пост  става дума за отмъщение. И по-конкретно - за изнудване от страна на сватбен фотограф, твърди Hotzona.bg. Двамата се договорили за определена сума, но след това фотографът поискал огромно увеличение на парите. Дамата обаче отказала да му плати разликата и заявила, че ще даде единствено предварително уговорените суми.На опитите му да я изнуди със заплахи, че разполага с нейни компрометиращи снимки, общинската секретарка само се изсмяла. Резултатът бил публикуването на голите й снимки в общинския сайт, на които младоженката позира само по було и чорапки. А резилът бил видян от целия град.

Скандалът избухнал за часове и въпреки че администраторите са свалили снимките на служителката, кадрите обиколиха града за броени минути. И независимо от опитите да запазят името на жената в тайна, вече се шушука от ухо на ухо, коя е скандалната дама.
А междувременно снимките й станаха едни от най-обсъжданите в мрежата, за ужас на общинската чиновничка.

1 коментар :