Пропускане към основното съдържание

Вижте щастливия убиец на ягуара Алонсо! (СНИМКИ 18+)

Ловецът Денко Цанков позира гордо до трупа на защитеното животно, въпреки че се кълнеше колко му е тъжно, че го е застрелял.

"Откакто това се случи не мога да спя! Просто нямаше какво друго да направим, защото, ако ягуарът беше прескочил оградата щеше да застраши хората," това редеше със сълзи на очите ловецът Денко Цанков, който застреля избягалия от ловешкия зоопарк леопард Алонсо.

От снимка, която се появи в мрежата обаче се вижда, че в първите минути след убийството на рядкото животно той очевидно се е чувствал като на сафари, защото гордо позира до трупа му. Тепърва ще стане ясно дали ще му бъде потърсена отговорност. Не само на него, но и на десетките други, участвали в акцията по "залавянето" на голямата котка.


Междувременно драмата с Алонсо доведе до трусове и в други зоопаркове в страната. Хасковският зоопарк вече е с нов шеф, съобщи haskovo.net. От преди дни управлението е поверено на Валентин Ахтаров, който по професия е зооинженер. Дълги години е работил в Птицекомбината край Хасково. Той заема мястото на доскорошният шеф Драгомир Димитров, който напуснал по собствено желание. Той бе управител на зоопарка за около 2 години. Случайно или не, предшественикът му – Георги Щерев, също бе напуснал по поради същата причина.

Сега на Ахтаров се паднала задачата да ръководи дейностите по изграждането на нови клетки за лъвовете и за двойката кенгуру. Помещението за хищниците ще бъде разширено, за да може да се чувстват като в естествена среда, обясни Ахтаров. Това е и едно от изискванията на Европейския съюз. Той допълни шеговито, че след инцидента с избягалия ягуар в Ловеч, са затегнали дисциплината и в хасковския зоопарк. Хасковският ягуар, който бе подарен от местен бизнесмен, почина преди време. Тъй като в зоопарка вече няма такова животно, пазачите зорко вардели лъва. По-късно Ахтаров сериозно допълни, че това няма как да се случи, тъй като клетките имали няколко ограждения.

Двойката австралийски бозайници пък ще бъдат преместени в нова къща. Женската сега е бременна и след раждането на малкото ще се чувстват по-уютно в новия си дом.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.