Пропускане към основното съдържание

Бриана на почивка край морския бряг

Поп-фолк певицата Бриана която тези дни има голям брой участия, реши малко да се отпусне на Южното Черноморие в компанията на свои приятели.
Специално за феновете си Бриана сподели снимки в официалната и страница в Фейсбук от почивката и в Варна, и така успява да комбинира своите участия край морския бряг с ваканция. От снимките се вижда че изпълнителката е прекрасна форма и истински се наслаждава на приятните моменти край морето.


Именно Бриана в момента я подготвя своята нова песен, а единственото което тя го открехва е, че лятото е сезонът на флиртовете и емоциите, свързани с морето и се надява, че новата песен ще съпътства безсънните нощи през този сезон, които носят незабравими купони за меломаните. Тя наистина вярва, че добрата песен с хитово звучение не става за един ден, а затова толкова се бави с новия и проект.

Н.Секуловска

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.