loading...

сряда, 30 юли 2014 г.

Има ли братовчед Цветлин Йовчев, който в ДАНС е работил по Бойко методиев Борисов?

Новините откъм „активираната” дейност на вътрешния министър в оставка Цветлин Йовчев не свършват. Последното, което подари на верния си паж от ДАНС – невъобразимият му шеф на кабинета като вътрешен министър – Георги Великов, е, че Великов вече е настанен в … Българския енергиен холдинг. Именно чрез Георги Великов Цветлин Йовчев съсипа кадрово МВР при управлението на правителството на Орешарски. АФЕРА разкри от свои брилянтни източници и кой всъщност е предложил /прецакал/ Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

И това е лицето Цветлин Йовчев. Има и малка изненадка – на срещата не е присъствал Станишев, а Михаил Миков, твърдят брилянтните източници на АФЕРА. Каква синхроничност! – далеч по-късно, след „разбиването” на БСП, именно Миков стана председател на БСП.

Сега Цветлин Йовчев скочи и обяви документа, изваден от Николай Бареков за „фалшификат” без да е направена пълна проверка от МВР-то му. И на практика тръгна срещу думите на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров.

АФЕРА пита – има ли Цветлин Йовчев братовчед в ДАНС, който е работил по лицето Бойко Методиев Борисов?

Преди предишните парламентарни избори на Станишев бяха предоставени документи за незаконното подслушване на Цветанов. По-късно Цветлин Йовчев стана вътрешен министър.

Сега Цветлин Йовчев дали отново не постила килимче пред себе си?

Дали обаче този път Цветлин Йовчев няма да падне в собствения си капан, в който оплете и прецака куп лица, зависи единствено от главния прокурор Сотир Цацаров?!

Ако Цацаров извърши истински честна проверка по документите, касаещи Бойко Методиев Борисов, няма как от кюпа да бъде изваден и Цветлин Йовчев.

Afera.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар