Пропускане към основното съдържание

Диляна Гайтанджиева с емоционално обръщение:

Всеки прави своя избор, аз направих своя, защото не съм участвала и никога няма да участвам в този „пазар на журналисти“. Това написа в личния си профил във „Фейсбук“ журналиската Диляна Гайтанджиева.

„Колеги от Tв7, кого защитавате – за каква свобода говорите? Човекът, който се крие в Австрия или професионалисти, които нямат смелостта да застанат с лицата си и се крият за някакво въображаемо ръководство на Tв7. Аз излизам и казвам позицията си, направете го и вие, но с имената и лицата си, освен ако не сте част от „пазара“, призова Гайтанджиева бившите си колеги от телевизията във връзка с последните събития около медията.

„Познавам много от вас и мога да нарека всички ви приятели и професионалисти – защо допускате да ви използват, за пореден път едни страхливци!“, пише журналистката.

„Благодаря на всички за подкрепата! За мен значи много. Имаше много опити филмът „Пазар на терористи“ да бъде убит, но той беше излъчен въпреки опитите за цензура, в 23 ч. малко преди порното по TV1000 и някъде между рекламите за кремове за крака и обезкосмяване“, коментира Гайтанджиева по повод филма си за войната в Сирия и Ирак „Пазар за терористи“. Филмът разкрива актуалната ситуация в Близкия Изток и терористичните заплахи за България и Европа. Само на 2000 км от южната ни граница бойците от терористичната организация ISIL (Ислямска държава в Ирак и Леванта) обявяват своя ислямистка държава, която се управлява по законите на Шериата. Те са определяни като по-радикални дори от Ал Кайда, въпреки че изповядват нейната идеология.

В коментара си до своите онлайн последователи Гайтанджиева припомня и причините да напусне за пръв път телевизията преди няколко месеца.

„Напуснах Tв7 преди половин година, след като Цветан Василев (вероятно той, аз не получих обяснение за свалянето на материала ми) се намеси в редакционната политика на телевизията. Никога преди това мои разследвания не са били сваляни и аз напуснах, след като загубих подкрепата, която винаги преди това съм имала (искам да почертая – от Николай Бареков, докато ръководеше телевизията) да стигам докрай в разследванията си. Напуснах и България и от този момент нататък, както и за в бъдеще ще се занимавам само с международни теми от горещите точки по света. Предпочитам да отразявам войните по света, отколкото „свободата“ в България“, пише журналистката.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.