Пропускане към основното съдържание

Бойко пак се врътна, вече е готов за коалиция с ДПС

"Ако се налага да се спасява държавата – да. Еми, като се наложи, ще знаем, че БСП го е довела до този хал."

С тези думи председателят на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на въпроса дали след днешните общи действия с ДПС допуска, че след изборите може отново да влезе в съюз с партията на Местан.

Борисов отхвърли тезите, че в парламента има нова коалиция - между ГЕРБ и ДПС.

"Ние не сме се целували с Местан на Орлов мост. Когато се целуваме, тогава ще ми напомняте. Съсипаха държавата, това е факт. Няма аз да се обяснявам после", отсече Борисов.

Той коментира, че с ДПС имат общи виждания около кандидатурата на Кристалина Георгиева за еврокомисар и около необходимостта от актуализация в бюджета. Лидерът на ГЕРБ заяви, че не възнамерява да прави коалиция с ДПС, но все пак си остави вратичка за общи действия:

"Ние сме обяснили, че ако нямаме 121 депутати, да вземат и да си оправят бакиите тогава. Ясно и точно – аз категорично казах, че коалиция с ДПС няма да правя. Това не значи, че не можем да бъдем толерантни като политически партии и това сме длъжни да го направим – все пак етническият модел е важен за България."

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.