Пропускане към основното съдържание

Вижте снимки от миналото на Николета Лозанова!


Кошмарите на Николета Лозанова се сбъднаха след като нейни „дружки” от родния й Пловдив изровиха снимки от миналото й.
На кадрите се вижда истината за плеймейтката, чието лице е по-изкуствено от това на покойния Майкъл Джексън. Лъсна именно това, което силиконката, кичеща се днес с титлата тв водеща, от години се опитва да скрие и отрича яростно – че няма част от физиономията си, която не е оперирала.

Носът, брадичката, устните, очите, скулите и зъбите й – всичко е напълно изкуствено. Преди намесата на хирурзите брадичката й е доста по-овална, а формата на лицето й – закръглена. Носът също е коригиран – сега е идеално прав и го няма чипия връх. Наскоро Николета отрече да има и силикон в устните, настоявайки, че плътните й джуки са ген, но е видно, че в миналото почти няма такива. Същото важи за идеалните клепачи на очите и скулите. Силиконът в бюста й, който сменя вече няколко пъти, също отдавна не е тайна за никого.

Пловдивчанката, която проби с еротични снимки и покрай връзките си с богати и известни мъже, от години се опитвала да заличи и скрие компрометиращите кадри, които буквално шокират, но напълно безуспешно. Сега се опитвала да прати молба до „Гугъл” да бъдат премахнати, тъй като търсачката вече предлага подобна услуга, но още нямала отговор.


PIK.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.