Пропускане към основното съдържание

Компаньонки на рояци заваляха по мейла (18+)

Нов сайт за компаньонки изпраща спам реклама на електронни адреси. В рекламата се посочва, че можете безплатно да си сложите колкото снимки искате и да посочите ценае за услугите, които предлагате.


В сайта има категории „Мъж търси жена”, „Жена търси мъж”, „Мъж търси мъж”, „Групи”, „Травестити” и дори предложения за работа. В момента предложенията от Бургас са само стандартните – мъже и жени си търсят половинки от другия пол.Някои от снимките са професионално направени, а други – в домашни условия. Цените на услугите на час, които предлагат момичетата са от 60 до 150 лева. Най-скъпо за момента се продават ласките на Зорница от Бургас – 150 лева.

В ценовата листа има еротични масажи, френска любов с и без презерватив, бисексуалност, дълбоко гърло и така нататък – каквото може да си представи и най-перверзният мозък. Има още секс статии, секс новини и лични истории. Може и по-дискретно да използвате секс телефон.

Ясно е, че няма регулаторен орган, който да следи какво се пише в електронните медии и да ги санкционира за неприлично съдържание или снимки, но поне порно сайтовете би трябвало да са на някакъв специален режим, пишат читателите на Burgasnews. Още по-недопустима е рекламата през личните адреси на хората, за които пише, че са взети от интернет.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.