loading...

вторник, 22 юли 2014 г.

Компаньонки на рояци заваляха по мейла (18+)

Нов сайт за компаньонки изпраща спам реклама на електронни адреси. В рекламата се посочва, че можете безплатно да си сложите колкото снимки искате и да посочите ценае за услугите, които предлагате.


В сайта има категории „Мъж търси жена”, „Жена търси мъж”, „Мъж търси мъж”, „Групи”, „Травестити” и дори предложения за работа. В момента предложенията от Бургас са само стандартните – мъже и жени си търсят половинки от другия пол.Някои от снимките са професионално направени, а други – в домашни условия. Цените на услугите на час, които предлагат момичетата са от 60 до 150 лева. Най-скъпо за момента се продават ласките на Зорница от Бургас – 150 лева.

В ценовата листа има еротични масажи, френска любов с и без презерватив, бисексуалност, дълбоко гърло и така нататък – каквото може да си представи и най-перверзният мозък. Има още секс статии, секс новини и лични истории. Може и по-дискретно да използвате секс телефон.

Ясно е, че няма регулаторен орган, който да следи какво се пише в електронните медии и да ги санкционира за неприлично съдържание или снимки, но поне порно сайтовете би трябвало да са на някакъв специален режим, пишат читателите на Burgasnews. Още по-недопустима е рекламата през личните адреси на хората, за които пише, че са взети от интернет.

Няма коментари :

Публикуване на коментар