Пропускане към основното съдържание

Престижна награда за Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

Сертификатът се присъжда на хотели, атракции и ресторанти, които поддържат висока обща рейтингова класация и чести потребителски посещения в TripAdvisor - най-големият сайт за пътувания.


 „За нас е изключителна чест да получим това признание, тъй като то е отражение на искрената оценка на нашите гости. Първокласното ни представяне винаги е било плод на колективните ни усилия да удовлетворим и надминем очакванията на нашите гости и да се приберат у дома доволни. 

Твърдо решени сме  да продължаваме да предоставяме отлично гостоприемство, тъй като удовлетвореността на нашите гости е приоритет за нас.” отбеляза Атанасиос Манос, Генерален Мениджър на хотела.

По-рано тази година, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се подреди на първо място в категорията „Топ 25 Луксозни хотели в България“ в класацията на TripAdvisor за 2014 г. и е сред отличените хотели в категорията „Топ 25 хотели в България“.

Ако търсите 5 звездна кухня в Банско, може да се лутате между много ресторанти в Банско  , но ние препоръчваме изтънчената кухня на ресторант Leonardo Bansko.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.