loading...

петък, 13 юни 2014 г.

Вижте тарифите на столичните компаньонки

30 лева на час! Толкова взимат столичните компаньонки. Хакери разбиха профилите на най-елитните столични жрици и те излязоха на светло, пише HotZona.bg.

Дамите се появиха с истински имена и снимки, след като хакери от конкуренцията разпространиха снимките им в социалните мрежи. Обяви, телефонни номера и всякакви подробности излязоха на бял свят.

Има и снимки. Скандални, провокативни, по бельо, без бельо, на кой както му харесва. Повечето жрици се усетили още в неделя вечерта и са блокирали профилите, но други лъснаха на светло.

Резилът е пълен, а нощите пеперуди трябваше да обясняват на приятели и близки за втората си професия, която практикуват. Разследващи репортери успяха да се доберат до една от компаньонките Криси – майка на две дъщери, която се хванала с най-древната професия, за да си докара някой лев.

„Не взимам много, по 60 лв., тъй като го правя само с познати клиенти“, казва тя. Твърди, че никой от обкръжението й не знае с какво точно се занимава, но навремето печелела наистина добре, при това само в събота и неделя работела в клуб.

И докато познатите й не са наясно с дейността, която практикува, то съпругът й е напълно в час. „Ходили сме заедно по суинг партита, имаме отворена връзка и той не се притеснява от това“, споделя още тя.

Няма коментари :

Публикуване на коментар