loading...

понеделник, 23 юни 2014 г.

ШОК! Гей скандал в ГЕРБ

Родният Парламент заприлича малко на бардак. Има от всичко по малко и въпреки неистовите опити на депутатите да се прикриват, рано или късно любовните им афери и гнусните им изяви излизат наяве. Поредният скандал този път гръмна в ГЕРБ. Двама от членовете на партията се оказали и партньори в кревата.

Според очевидец, Красимир Ципов и Димитър Лазаров въртели гореща любов от две години насам. Гей двойката не се свенила да ходи в близкия магазин всяка вечер и да купува скъпи вина и изискани храни за "семейната" вечеря, разкри "София лийкс", цитираан от vestnikataka.bg. Влюбените гълъбчета живеели заедно в жилищна кооперация на Народното събрание и прекарват нощите си в нежни ласки.

Ципов и Лазаров се опитват да скрият връзката си, но често са забелязвани горещо да се прегръщат на паркинга пред държавното жилище. Свенливите гаджета се запознали в гей- бардак за ВИП персони и именно тогава се преоткрили и любовта им пламнала.

Припомняме, че неотдавна депутат от БСП бе заловен от акция на МВР в подобно заведение и то на калъп. Отдавна се говори, че в червената партия има сериозна хомодружинка, но явно и другите политически организации не остават по - назад. Скоро очакваме да се омешат съвсем. Така ще можем да ги разкараме всички наведнъж, тъй като всеки ще си тръгне с половинката.

Няма коментари :

Публикуване на коментар