loading...

вторник, 3 юни 2014 г.

Васил Левски е в нашето ДНК

Къде са заинтересованите? Толква са фанатизирани на тема "фили" и "фоби", че не забелязват как се стопяваме до критичния минимум преди разпадане.
Положението не върви на добре. Въпросът е, защо хората не пренебрегнат партийните си пристрастия и не проумеят, че е нужно народно обединение, което да скрепи устоите на държавата.

Тук битката вече не е посредствения мач Левски - ЦСКА, където заблудени фенове въртят глави - а наляво, а, надясно и освиркват с псувни съседа си за туй кой е по - по - най. Тук битката се нарича Васил Левски, битката е за България. 

Васил Левски е в нашето ДНК, за да напомня, че е дал живота си за днешните избиратели, които не могат да преглътнат самолюбието и егото си и си правят напук един на друг, докато сигурно погребват бъдещето на децата си. 

Времената са различни, но миналото ще бъде и днес, ако не асимилираме, че въпросът е много по - възвишен и отговорен от всякога. Ако всеки българин най - накрай разбере, че сме изправени пред нечувана национална катастрофа и преглътне гордостта, невежеството и предприеме категоричен ход - българин - българина да помага, тогава имаме минимални шансове да се изправим. 

Само в единението е спасението. Иначе и малкото останали умни хора ще си тръгнат оттук. Ще кажат майната му на всичко. Ще останат възрастните хора, изоставени от своите семейства, които ще бъдат унижавани и малтретирани в чудовищни условия на живот. Продължавайте да се делите на Изток и Запад. И накрай ще усетите средното между двете.
Цвети Кирилова, Фейсбук

Няма коментари :

Публикуване на коментар