Пропускане към основното съдържание

Нови снимки на сексапилната полицайка!


За 3 дни снимките имат над 100 000 лайка, а възмутени граждани се шегуват, че те трябва да пазят родната полиция.
Bgpravda първи писа за появилите си снимки.



429b1c7e96c86764

10341988_10152162171542499_6476720433361132386_n

Коментари

  1. na vremeto imase dostoinstvo moral chesnost Znackata se nosese s gordost i 4est nemase nito leki momicheta nito manekeni tam bexa dostoinite maze koito davaxa s 4est jivota si i ymiraxa za nasite decha i rodinata a tova nee pleyboy za d a s e radvam v dimokrachiata sme no fakta na tova momiche vredi a ne dava primer koeto pokajva che polichiata e edin golem bardak As i vsi4ki policai iskame 4enosti etika i s krivta si da dokazem che sme dostoini maze a ne s strastite i grima pogresno e od vsekakiv vid tova e moeto mnenie i misla che sim prav

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.