loading...

понеделник, 16 юни 2014 г.

СКАНДАЛ: Зам.-министър се вихри с млади аниматорки (СНИМКИ)

С горещо парти в тузарския хотел на пловдивския бизнесмен Ветко Арабаджиев във в.с. Елените хотелиерите от Слънчев бряг поставиха началото на новия летен сезон в Слънчев бряг.
Празненството съвпадна с честването на 55-годишния юбилей на курорта. По традиция церемонията започна с църковен водосвет и с пожелания за успешен сезон, съобщава "Флагман". Въпреки лошото време по-голямата част от вечерта премина под открито небе, а на гостите не липсваше нищо. Храната, както и напитките бяха в изобилие, масите бяха отрупани с разнообразни гозби – от прасенца с лимони в уста до суши, а алкохолът бе отбран.


За доброто настроение на присъстващите се погрижиха Графа, Веси Бонева и танцьорите от аниматорския състав на „Елените”, чийто хореограф е бившият танцьор от „Максимус” – Стефан. Сред специалните гости бе зам.-министърът на икономиката и енергетиката Бранимир Ботев. В разгара на вечерта той показа завидни танцови умения, като за целта си партнираше с няколко млади аниматорки. Оказа се, че ресорният министър е фен на латиноамериканските ритми и салса танците никак не са му чужди. Доброто му настроение си личеше от километри.


Официален гост на събитието бе и председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация – Благой Рагин. Той, заедно с няколко свои колеги, се появиха с рицарски одежди, които много напомняха на тамплиерските, за да връчат награди на заслужилите хотелиери.

Сред гостите бе и бизнесменът д-р Илия Илиев. Той пристигна в компанията на доста по-млада дама. Плейбоят Андрей Едрев пък се появи в типичния за него лежерен стил. Късите му дънки и ежедневната риза, в комбинация със спортни обувки, определено се открояваха от костюмите на останалите присъстващи. Компания на островитянина правеха две дами.

Голяма част от присъстващите бяха предпочели да пристигнат с такси и на паркинга не се забелязваха лъскави возила, като в предишни години. Впечатление направи единствено „Роус Ройсът” на една от гостенките, която обаче не е българка, а македонска хотелиерка. Празничната нощ не премина и без заря. Пищна светлинна хореография изпълни небето, като бе забелязана дори и в Свети Влас, Слънчев бряг и Несебър.

Няма коментари :

Публикуване на коментар