Пропускане към основното съдържание

Делян Пеевски и ДПС контролират фирмите подизпълнители на “Южен поток“

Случаят Пеевски-Василев отново и отново доказва състоянието на българското общество на пълна катастрофа и наличие на противоконституционни сили, които контролират службите за сигурност и съдебната власт. Няма смисъл да говоря и обяснявам дълго, просто ще изложа поредица от факти и въпроси:

- Делян Пеевски е морално най-дискредитираната фигура за последните 25 години в България, но това не пречи на всички институции да се “ нахвърлят“ да го спасяват от най-вероятно съчинена история за неговото убийство и да му подсигурят неплащане на кредите му за близо милиард лева. Какво ще стане, ако се окаже, че този човек е всъщност “капо де тути капи“ на съдебната мафия в България, реално управлява и кадрува съдебната система и контролира службите за сигурност заедно с ДПС

 - Делян Пеевски и ДПС контролират фирмите подизпълнители на “Южен поток“. Какво ще стане, ако се окаже, че акцията срещу “Корпоративна търговска банка“ е наказателна акция, защото тя е предпочела да не стане обект на санкции от западните държави във връзка с присъстващият в черния списък на тези санкции строител на “Южен поток“, г-н Тимченко и във връзка с тези причини банката е отказала кредит за това строителство. Защото Русия е в невъзможност в тази ситуация на санкции срещу г-н Тимченко да прехвърля пари за това строителство директно към подизпълнителите и всъщност Пеевски и ДПС остават на “сухо“.

– Делян Пеевски и ДПС контролират умишлената загуба на арбитражното дело за “Белене“. Какво ще стане, ако се окаже, че акцията срещу “ Корпоративна търговска банка“ е наказателна акция, защото тя е отказала да предостави няколко милиарда лева кредит, размер забранен от законите в България, кредит с който бързо да бъде разплатено това арбитражно решение и всичко да приключи преди неизбежните избори?

- Делян Пеевски, ДПС и енергийната мафия подготвят сделка за продажбата на т.н проект “Белене“ на руска компания свързана с Путин. Какво ще стане, ако се окаже, че хора свързани с Цветан Василев в енергетика се противопоставят на това действие, защото предпочитат да нямат конфликти със западните държави в тази нова Студена война свързана с Украйна? И всъщност парите от арбитражното дело, които са отказани от КТБ са парите за започване на строителството на “Белене“ от руска страна след покупката на “Белене“.

- Делян Пеевски, ДПС, енергийната мафия и покровителстващите ги служби за сигурност са бесни на развитието на Блок 7 в АЕЦ “Козлодуй“, защото парите им са в “Белене“ и “Южен поток“ – господарите им в Москва очакват всяко западно начинание да бъде унищожено или забавено в България. Какво ще стане, ако се окаже, че хора свързани с Цветан Василев в енергетиката по стратегически причини и нежелание да са в конфликт със западните държави подкрепят Блок 7 в АЕЦ “Козлодуй“? Всъщност всичко случващо се с тази наказателна акция срещу КТБ в България е също така изпреварващ удар, защото Интерпол има информация за насилствени действия подготвени не срещу Делян Пеевски, а срещу Цветан Василев по причина на всичко изброено

- Делян Пеевски и ДПС контролират практически по-голямата част от еврофондовете в България. Какво ще стане, ако се окаже, че всъщност те докарват с помоща на българските служби хора до пълно отчаяние и просешка тояга със заграбване на фирмите им

- Делян Пеевски, службите за сигурност и прокуратурата организираха Костинброд-1 за да подсигурят правителство с мощен контрол на ДПС. Какво ще стане, ако се окаже, че случващото се сега е Костинброд-2, който цели да не се допусне иначе комичната структура на Бареков да направи коалиция с ГЕРБ и Реформаторския блок, което да доведе до катастрофа за ДПС с изхвърлянето й от властта и рухване на описаните по-горе криминални деяния?

Надявам се никой да не спекулира с казаното от мен, а да се замисли! Изброените неща в никакъв случай не са форма на защита на КТБ или г-н Цветан Василев, а информация и факти, които пряко “осветяват“ сложната война водена за изваждането на България от сферата на влияние на диктатурата в Москва.

Стефан Гамизов, faktor.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.