Пропускане към основното съдържание

Най-развратните владетели в историята

Историята помни много велики владетели, управлявали големи империи и запечатали името си в паметта на поколенията. Някои от тях го направили с великите си дела, докато други с нестандартния си и дори брутален личен живот. Не е тайна, че много императори и крале са обичали плътските удоволствия, но някои от тях достигали до такива крайности, че дори маркиз Дьо Сат би се изчервил.


Император Тиберий

Той управлявал Римската империя от 14 до 37 г. По-голямата част от управлението си прекарал на остров Капри, където вместо да се занимава с политика, се отдавал на разврат и изнасилвания. Гай Светоний Транквил твърди, че Тиберий си е имал група от малки деца, които използвал да задоволяват перверзните му сексуални фантазии. Не минавал ден, през който той да не се отдава на масови оргии заедно с робите си. Има случаи в, които благороднички отивали да го посетят в покоите му, където ставали жертва на групови изнасилвания. Сред населението са се носили митове за него, като този как по време на едно жертвоприношение  изпитал дива страст към помощника, който носил кадилницата. След церемонията отвел него и брат му настрани, където изнасилил и двамата. В последствие заповядал и на двамата да им счупят краката, защото взаимно се обвинявали в неприличие.
Той умрял разяждан от болести и абсолютно презрян от своя народ.

Калигула

Калигула е наследник на Тиберий, управлявал Рим само 4 години, в които не бил запомнен с нищо друго, освен със своята лудост и перверзност. Императорът безжалостно убил майка му и двамата му братя. Въпреки това Калигула му бил любимец, тъй като открито споделял страстта му към сексуални извращения. Тиберий бил толкова впечатлен от него, че го направил постоянен свой гост на Капри и го обявил за свой наследник. Според Светоний той правил секс с всичките си сестри и най-вече Друзила, за която настоявал да бъде третирана като негова съпруга. Докато бил на трона организирал масови оргии, в които съпругите на всеки един от сенаторите били задължени да обслужват всякакви клиенти. Имал навика да кани същите тези сенатори на вечери в покоите си, по време на които изнасилвал жените им пред техните собствени очи.  В крайна сметка се оженил за Милония Цезония, която преди това имала 5 брака и била известна като една от най-развратните жени в Рим. Тя нямала нищо против да участва в неговите оргии и да му помага в блудствата. В крайна сметка Калигула загинал след преврат на началника на преторианците Херей, който не могъл да изтърпи перверзиите и униженията, на които императора подлагал подчинените си.

Нерон

Император Нерон е всеизвестен със своите сексуални подвизи. По време на управлението си той бил по-зает да гуляе и мърсува, отколкото да води държавата.  Твърди се, че е имал сексуално влечение към майка си Агрипина, която обаче успявала да го отблъсне. След като станал император, заповядал да я убият, защото не можел да понася постоянните й нареждания.  Жени се за Попея Сабина, която обичал безумно, но която убил по време на един бурен скандал. Скръбта му била толкова голяма, че заповядал да изложат балсамирания й труп в сената. След това започнал бурен сексуален живот със своите роби. Според Светоний организирал оргии, в които вързвал девици на пилоните на двореца и облечен като бик ги обладавал. След това пък карал мъжете си роби да го довършват. Един от робите толкова много му заприличал на покойната Попея, че заповядал да го кастрират, след което го облякъл в рокля и обявил за новата императрица. Обичал да се преоблича като обикновен селянин и да излиза с няколко охранители в града, където се отдавал на кражби и изнасилвания. През 68 г. чуждестранните легиони организират повсеместен бунт срещу него и презрян от целия римски народ, Нерон е принуден да сложи край на живота си.

Атила

Хунският вожд имал няколко съпруги, а по време на кървавите си походи към Рим се отдавал на убийства и изнасилвания.  Той не криел влечението си към женската красота. Всяка по-красива девойка в неговата столица неизменно минавала през покоите му. По време на походите, повечето пленници били избивани от хуните, с изключение на красивите жени, които ставали сексуални робини на вожда. По ирония на съдбата той починал по време на тържествата по повод поредния му брак. През 453 г. точно когато се радвал на първата си брачна нощ, сърцето му не издържало и той починал.

Хенри VIII

Английският крал Хенри VIII много обичал да се жени и много обичал да изневерява.  Той заточил първата си жена Катерина Арагонска, за да може да се ожени за Ан Болейн. С Ан Болейн пък се запознал, докато имал любовна връзка с нейната по-голяма сестра. За да може да се ожени за нея, той отделил Англия от католическата църква и си изпросил международна изолация.  Ан му омръзва след няколко години и той я заменя с нейната придворна дама Джейн Сиймур. За да може да се ожени за Сиймур той обезглавява бившата кралица по фалшифицирани обвинения за прелюбодеяние. В същото време Катерина умира в имение в Хртфордшър, където кралят и осигурил възможно най-неблагоприятни условия, само за да се отърве по-бързо от нейното присъствие.

Хенри VIII бил известен с навиците си да задява своите придворни дами, като някои от тях доброволно лягали в леглото му, с надеждата, че ще издействат по-високи титли за мъжете си. След смъртта на Джейн Сиймур той си урежда брак с германската благородничка Анна Клевска, която се оказва доста тлъста и кралят отказва да консумира брака си. За да се отърве от нея й плаща солидно обезщетение, след което се жени за непълнолетната Катрин Хауърд, когато бил вече на 50 години. Явно поради тежестта на възрастта кралят не можел да задоволи младата си съпруга, заради което тя потърсила ласките на някои от неговите военоначалници. Това довело до нейната екзекуция, две години след сключването на брака. Последната му жена е Катрин Пар, която прелъстява, докато съпругът й е на смъртно легло. Тя не била сред дамите с най-благоприлично поведение в двора и си паснала идеално с новия си съпруг.

lifebg.net

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.